Na Marsu sve pulsira od života! U ožujku 3. izdanje “Life on Mars Trail” u Metajni na Pagu

45
Life_on_Mars_2019

Ako vam možda i vele  – objesi tenisice o klin – držite se one provjerene – klin se klinom izbija i prijavite se na 3. izdanje „Life on Mars Trail“ 30. ožujka 2019. u Metajni na otoku Pagu.

3. izdanje “Life on mars Trail” na divnim lokacijama otoka Paga

Budite dijelom spektakularne utrke na jednoj od najljepših trail staza na svijetu. Dođite i sami se uvjerite, života na Marsu ima, upravo sve pulsira životom!

Life on Mars Trail“ održava se u mjestu Metajna u općini Novalja, a podijeljena je u četiri kategorije. Lokacija svih događanja (registracije za utrku, start, cilj, proglašenje pobjednika, obrok i zabava za sve kategorije) je riva u centru Metajne.

Izazovi “Life on Mars Trail” za pamćenje

CHALLENGER duljine 23 kilometara – 65mD+, trail koncept, staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima na 2 kilometra trase nema puta, ali je područje prohodno. (Uplata članarine/participacije je 190 kuna).

ACTIVE duljine 14 kilometara – 350D+, trail koncept, staza je označena i kreće se planinarskim i trail putevima. (Uplata članarine/participacije je 170 kuna).

LIGHT duljine 7 kilometara – 200D+, trail koncept, staza je označena i kreće planinarskim i trail putevima. (Uplata članarine/participacije je 150 kuna).

TREKING 20-25 kilometara/700-900mD+, treking koncept, staza nije označena, sudionici dobivaju zemljovid sa obaveznim kontrolnim točkama prije starta utrke. (Uplata članarine/participacije je 150 kuna).

Djeca i maloljetne osobe (godište 2003. I mlađi) te osobe 60+ (1959. godište i stariji) uplaćuju iznos od 80 kuna i dobivaju kompletni startni paket, a ukoliko su uplatili i prijavili se on-line do 19. Ožujka (djeca ispod 12 godina ne dobivaju majicu u startnom paketu!)

Inozemni natjecatelji plaćaju članarinu na registracijama za utrku (29. I 30. ožujka) i dobivaju startni paket ukoliko us prijavljeni on-line do 19. Ožujka. Oni koji se prijave iza tog datuma plaćaju 150 kuna i ne dobivaju majicu, obrok, startni broj, već evidencijski karton i „finišerski sticker“ (ili medalju).  

Svi koji se do 19. ožujka ne prijave on-line i ne uplate članarinu/participaciju, mogu se prijaviti na registracijama 29. Ili 30. ožujka. Naknadno prijavljeni plaćaju participaciju od 150 kuna i ne dobivaju majicu, obrok, startni broj, već evidencijski karton i „finišerski sticker“ (ili medalju).  

Uplate se zatvaraju u utorak 19. Ožujka.

Registracija za utrku je valjana ako sudionici zadovolje dva uvjeta – uplate iznos sukladno odabranoj kategoriji  do 19. ožujka i on-line prijavi  do 19. ožujka. Sudionici koji ne uplate i /ili se ne prijave do 19. ožujka, mogu se prijaviti naknadno, na registracijama za utrku 29. I 30. ožujka.  Naknadno prijavljeni sudionici plaćaju participaciju na registracijama u gotovini u iznosu od 150 kuna te ne dobivaju majicu, obrok, “finišerski sticker” ili medalju i startni broj, već evidencijski karton.

Uplatom članarine i on-line prijavom na utrku sudionici postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni iznos pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec ožujak / 2019.

Vidimo se u ožujku na Marsu! Prijavite se!

Continental Life on Mars Trail 2019

Continental Life in Mars trail 2019!A David Bowie tribut race!Island of Pag, Metajna, 30.03.2019.7km / 14km / 25km Race, party, concerts and – walk on Mars!Info: www.outdoor.hr/lifeonmars

Objavljuje Treking liga u Ponedjeljak, 28. siječnja 2019.

Komentari