Koktelsi izdali novi album “Preživljavamo”

1214

15.12.2010. izlazi novi, šesti po redu album Koktelsa, naziva ”Preživljavamo’‘. Album izlazi u distribuciji Novog lista i Glasa Istre u izdanju Music Stara, po ”recesijskoj” cijeni od samo 29,00kn, što znači da će svi ljubitelji njihove glazbe moći kupiti svoj primjerak uz te dnevne novine.

Na albumu ”Preživljavamo” nalazi se 12 potpuno novih autorskih pjesama čiji su autori sami Koktelsi, a na ovom albumu su još iskreniji i direktniji nego ikada prije. Pjesme vesele i pozitivne tematike doći će ”kao naručene” u ovo tmurno, recesijsko doba, pa je album ‘‘Preživljavamo” idealan poklon za predstojeće blagdane ako nekoj dragoj osobi želite izmamiti osmijeh na lice, a dečki u šali kažu da je i cijena ”prava sitnica”.

Koktelsi su diljem Primorsko-goranske i Istarske županije već godinama poznati kao pravi show-band čiji energični nastup i maštoviti kostimi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a mediji ih sve više vole nazivati “energetskom bombom za sve uzraste”. Kažu da silnu energiju koju pokazuju na pozornici dobivaju upravo od publike, pa im to dvostruko vraćaju, jer oni jednostavno ”žive za aplauz i ženske vriskove”.

Za Koktelse je sada već skoro prošla 2010. godina bila vrlo plodonosna, pa će je tako pamtiti po suradnji sa nekadašnjom hrvatskom uzdanicom na Euroviziji, Claudiom Beni i duetu ”Šlajf maj lajf” koji je malo koga ostavio ravnodušnim, a isto tako i po svom prvom stadionskom koncertu u Istri gdje su nastupili sa Lepom Brenom.

Ljeto 2010. obilježila je velika ljetna turneja na kojoj su nastupili na 44 velike pozornice u samo dva mjeseca, ”pojačani” moćnom tehnikom zvuka i svjetla, baš kao i pratećim timom koji prati Koktelse na svim nastupima brinući se da sve bude na najvišem nivou.

Kao želje za budućnost ističu da bi željeli snimiti album na službenom hrvatskom jeziku i nekom od europskih jezika za što je bilo nekoliko konkretnih ponuda od stranih i naših izdavača, a sa albumom ”Preživljavamo”, koji je već šesti po redu na materinjoj im čakavštini, samo potvrđuju primat na čakavskoj sceni u proteklih deset godina.

Komentari