Karavana biciklističkih ambasadora krenula prema Motovunu!

176

motovun biciklisti

Ovo je Druga biciklistička karavana u organizaciji Motovun Film Festivala i Udruge Moj bicikl s ciljem promocije filmskog festivala u Motovunu.

Na put dug 330 kilometara odvažili su se biciklisti različite životne dobi i interesa, ali zajedničke želje – da svojim angažmanom i pozitivnom energijom pridonesu popularizaciji filmske umjetnosti, kulture i kreativnosti te zdravog načina života. Dolazak karavane u podnožje motovunskog brda očekuje su 25. srpnja u popodnevnim satima gdje će ih čekati set festivalskih ulaznica kao i besplatan smještaj u kampu. Prije ulaska u Slobodnu zonu Motovuna, njihovi će kotači morati proći sljedećim destinacijama:

23. srpanj/ Zagreb – Motovun
7h polazak s Bundeka, starom karlovačkom cestom preko Draganića, Karlovca, Duge Rese, Belavića, Tounja,Oštarija do Ogulina. Promocija Festivala i druženje sa građanima ispred TZ grada Ogulina. U večernjim satima smještaj u kampu, domaćini TZ grada Ogulina, BK Babaroge i Moto klub Vještice.
114 km

24. srpanj/ Ogulin – Rijeka
8h polazak iz kampa u smjeru Bjelskog, Jasenka, Birbira, Tribunja i dolazak u Rijeku. Promocija Festivala i druženje s građanima u galeriji/trgovini Happy Hobby
116 km

25. srpanj/ Rijeka –Motovun
8h polazak iz kampa preko Lovrana , Mošćenička Draga, Pićan, Pazin, Karojba-dolazak u Slobodnu zonu.
100 km

Pedaliranju do brda filmova može se priključiti svatko željan rekreacije i dobrih filmova, a pri tom nije važan dio etape u kojem se uključuje ili broj prijeđenih kilometara. Ovime osoba postaje počasnim ambasadorom čija je misija širiti pozitivan i kreativan filmski duh Motovun Film Festivala koji će vladati istarskim gradićem od 26. do 30. srpnja.

Komentari