‘Journal’ je novi lifestyle portal drugačiji od drugih

386
journal vizual
Print screen/Journal

 

Q: Journal je startao krajem veljače, na koji način se on razlikuje od ostalih lifestyle portala u Hrvatskoj?

A: Iako sadrži teme koje pokrivaju i drugi lifestyle portali poput mode, ljepote, gastronomije, putovanja i drugih, Journal jedinstvenim čine dvije rubrike kojima poklanjamo posebnu pažnju – Journal Mama i Journal Green. Na te dvije teme me inspiriralo moje vlastito iskustvo. Majka sam troje prekrasne djece i, iskreno, prolazeći kroz tri trudnoće i kasnije rast mojih beba i odgoj, nisam uspijevala pronaći dovoljno kvalitetnog i relevantnog sadržaja objedinjenog na jednom mjestu. Tu pogodnost koju ja nisam imala, sada želim pružiti svim majkama. Isto tako, trudim se voditi zdrav i harmoničan život, zato mi je rubrika Journal Green, koja se bavi zdravim odnosom prema svom tijelu, ali i duhu, posebno važna. Sastavni dio portala čini i Journal Magazine koji će se periodično objavljivati kao online časopis. To je još jedan dodatni sadržaj koji nas razlikuje od ostalih.

Q: Kako ste oformili tim ljudi koji sada uređuje journal.hr?

A: Moj tim čine prekrasne djevojke i žene u koje istinski vjerujem. S nekima sam i ranije uspješno poslovno surađivala, neke sam nedavno upoznala, ali svim nam je zajedničko da volimo ono što radimo i vjerujemo u ono što stvaramo.

Q:  Kako kao majka održati motivaciju za posao?

A: Katkad mi se čini da upravo iz mog majčinstva, odnosno moje prekrasne djece, i proizlazi moja motivacija. Oni i moj suprug me inspiriraju da budem potpuno sretna žena koja radi na ostvarivanju svih svojih potencijala i koja život živi punim plućima.

Q:  Ima li izazova u poslu, koje se nadate ostvariti u budućnosti?

A: Trenutno sam potpuno koncentrirana na Journal za koji mi je želja da postane nezaobilazna adresa i da čitatelji uistinu na njemu pronalaze inspiraciju za jedan kvalitetniji, ljepši, sretniji i zdraviji život.

Lana Klobas

Komentari