Hrvatska liječnička komora najviše tereti liječnicu koja je pomogla Gabrijelu?! U Metkoviću najavljuju prosvjed podrške dr. Kaleb!

83

Hrvatska liječnička komora ne otkriva imena liječnika koji su učinili propuste prilikom liječenja tragično preminulog dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića, no kako doznaje Indeks, Komora najviše tereti pedijatricu Doma zdravlja Metković, liječnicu Kseniju Kaleb koja je odmah reagirala i pregledala dječaka. Na žalost, dan kasnije dječak je preminuo.

Građanska inicijativa „Sinovi i kćeri Metkovića“ poziva građane Metkovića i doline Neretve da se u ponedjeljak 14. siječnja 2019. godine u 16 sati pridruže prosvjedu podrške dr. Kaleb.

Poštovani građani grada Metkovića i doline Neretve!

Građanska incijativa “Sinovi i kćeri Neretve” u ponedjeljak 14. siječnja 2019 g. održava javni prosvjed potpore dr. Kseniji Kaleb. Molimo vas da obavjestite svoje majke,očeve,djedove i bake o održavanju javnog prosvjeda potpore dr. Kseniji Kaleb.
Također želimo uputiti javnu kritiku na neprofesionalni rad institucija ko što je Hrvatska lječnička komora. Od svojih prijašnjih uvjeta ne odstupamo i tražimo odgovore odgovornih. Hvala na razumjevanju i pokažimo kako se zajedno dostojanstveno dolazi do rješenja.
Prosvjed počinje u ponedjeljak 14. siječnja 2019 ispred pizzerije Maestro s početkom 16 sati
“, pozivaju iz GI „Sinovi i kćeri Metkovića“.