Ginger blog

337

Pa ja sam totalno zaboravila e-bay. Hah, uletila sam ovdje sa tom pričom a onda je odjednom sve splasnulo. Baš sam se jutros sjetila da ne može to tako pa sam odlučila ovaj tekst posvetiti isključivo njemu i naći neke zanimljive stvarčice za vas. I sebe, naravno. Snašlo nas je kišno vrijeme a najavili su i burnu, u pravom smislu riječi zimu, neki čak govore da će imati veće zube od one lani. Meni je osobno prošla zima bila užasna. Duga, hladna…a snijeg na otoku je potvrdio to. Kod mene nikada ne sniježi, tako da je bilo pravih pustolovina. Valja se pripremiti i opskrbiti sa dobrim komadima koji čuvaju glavu. I noge. Pa krenimo istraživati. Nemojte zamjerati ako ne bude baš sve ono zimskog podrijetla, slaba sam na one manje nužne i manje praktične stvari za kišu i zimu. Ali probati ću.

Super elegantni vuneni kaput, ali u crnoj boji je koliko vidim.

Jedan šareni kišobran da i najtmurniji dan bude veseo.


Čak i vrapci na grani znaju da bez hunterica nema jesenskih kiša bez mokrih nogu. Ja sam izabrala crne glossy model, ali ima svakakvih. Ima i čak onih u suradnji sa poznatim dizajnerima ali za njih će trebati odvojiti kesicu funtica. (čitaj 200-tinjak)

Naišla sam na ovu zabavnu “starinsku” košuljicu.

I šećer za kraj <3, ako si možete dozvoliti ovakve mini hlačice nemojte propustiti priliku. Na guste čarape, debelu vestu na pletenice ili jednostavnu bluzu. Ja sam si već jednom kupila premale pa nebi ponovno riskirala

Toliko od mene za danas, nadam se da vam se sviđaju prijedlozi. Ili ste barem dobili ideju za kupovinu?!

Ginger.

Komentari