Ginger blog

355

Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani. Vjerujem da barem nekolicina vas muku muči sa odijevanjem za te prilike. Božićni domjenci, poslovne večere i ručkovi traže da budete dotjerani i sada je pravo vrijeme da to pokažete.

Pošto je predblagdansko vrijeme možemo si dozvoliti i koji blještavi detalj više, poput laka za nokte ili nekog raskošnijeg nakita. Nije važno je li dan ili noć važno je da se osjećamo lijepo i svečano.

Ja sam pripremila nekoliko lookova koje će vam možda dati ideju ili osvježiti ono što već imate ili želite nositi.

Prvi look je poslovni ručak. Odabrala sam modernu zlatnu suknju pencil kroja koja je izuzetno ženstvena ali je vrlo upadljiva pa sam ju smirila sa crnom dolčevitom kratkih rukava. Čupavci i bunde su vrlo raskošne i tople jakne a ova crna se fenomenalno uklapa u ovaj look. Gležnjače su jednostavne crne no ipak posebne zbog kožnog detalja a torba je onako prava poslovna. Cijeli look valja začiniti dobrima maštovitim satom.

Drugi look je također poslovni ručak ali ovaj puta u haljini. Jednostavna crna haljina koja prati liniju tijela posebna je zbog svojeg gornjeg djela odnosno izrezu na ramenima. Elegantne sandale sa malom petom i nitnama pokazuju odvažan korak. Neke bude nešto božićno crvene boje, torbica i lak za nokte a kaput neka bude duži kariranog uzorka. Velike sunčane naočale pomalo ekstravagantne savršen su detalj za ovaj look.

Ako ste pozvani na božićni party na večer imate veću slobodu u odijevanju ipak je večer i druga je atmosfera pa se da malo i raspustiti.

Za prvi večernji look odabrala sam šljokičaste uske hlače koje prati vrlo jednostavan crni top, pomalo običan. A da ne budemo obični cipele sa vrtoglavim platformama dignuti će nas iz najtoplije deke i potjerati nas van. Debela vesta u funkciji kaputa savršen je izbor, em je topla em fantastično izgleda. Klač mali crni, srebrni, sivi nema greške. Veliki prsten kao jedini detalj, ovaj zeleni je divan.

I šlag na kraju, jedna pomalo otkačena kombinacija za božićni party. Pudrasta nježna korzet haljina u kombinaciji sa finim visoki crnim čizmama. Spoj elegancije i zločestih malih šiljaka na čizmama. Čarape mogu imati neki zanimljivi uzorak, to se ne mora nužno vidjeti, a kožna jaknica bajkerska je dobar opozit ovoj haljinici. Ja bi se u ovome jako dobro zabavljala . Izabrala sam tirkizne detalje koji jako lijepo pristaju ovoj nježno rozoj haljini.

Nadam se da vam se sviđaju ove kombinacije i da sam vam malo razbuktala maštu. Do sljedećeg tjedna cmok od Ginger.

Komentari