Ginger blog

877

Nadam se da vam se svidio prošlotjedni blog, htjela bi reći da slobodno sugerirate ili nešto pitate vezano za temu, bilo bi mi drago da mogu pomoći. Danas me opsjedaju čizme pa idemo skupa vidjeti što se nudi na Ebay-u a da možda ne možemo pronaći u gradu ili zemlji. Ili nam je jednostavno cjenovno prihvatljivije.

1. Crne viiiiiiiiiiiiiisoke Topshop čizme iz ovosezonske kolekcije. Kožne su, nemaju visoku petu i baš su super komad. Uz kratke haljinice, uske hlače i duge veste ili vunene haljine mislim da su odličan izbor. Cijena je visoka ali možete ih pronaći i za manje. Ima ih i na njihovom sajtu. Googlajte. Ili jednostavno kliknite mišem i kupite.

2. Još jedne Topshop čizme ali potpuno drugačije od prvih. Ovo su više jahaćeg stila, možda prigodnije za cjelodnevno hodanje po gradu i nonšalantni look. Jako mi se sviđaju ali ne znam zašto imam malu averziju prema nošenim cipelama. Super su mi ove, kupila bi ih odmah.

3Za ljubitelje laka i pomalo fetišističkih modela kako ih ja zovem, Kurt Geiger čizmice biti će idealan izbor. Meni odmah na pamet pada haljina tartan uzorka ili neke super uske hlače i široka vunena vesta. Hm..zgodne su, ja osobno obožavam ovaj tip vezanja. Cijena je baš ok. I mislim da su super za kišu.

4. Uuuu, ove bajkerske su savršene. Možda čak i najljepše koje sam ikada vidjela. Savršene uz svu odjeću, bilo lepršave haljinice, debele dokoljenke, natkoljenke i slično. Mislim da ovakve baš treba uvijek imati u ormaru ako ništa barem da ih gledamo. Haha šalim se malo, ugrabite.

5. I za ljubitelje martensica nešto zabavno. Cvjetni uzorak i pomalo „teške“ čizme savršen su balans za romantične djevojke. Tako su ljupke, tko bi im odolio. Cijena je malo veća nego kod klasičnih uobičajenih boja ali sve ima svoje. Zima će biti blaža uz ovakav uzorak.

Lijep pozdrav od Ginger.

P.S. Imam novi blog pa čekirajte http://gingerblurbs.blogspot.com/.

Komentari