Fitness za mladenke – novi trend u svijetu vjenčanja!

300

Žene dugo prije vjenčanja razmišljaju o tom činu. Znanstvena istraživanja su dokazala da još kao djevojčice maštaju o vjenčanju, kao o savršenoj bajci. A uoči vjenčanja pomno odabiru vjenčanicu, make –up, frizuru, cipele, vjenčani buketić, sastavljaju listu gostiju, organiziraju fotografa, snimatelja, bend …

No, razmišljaju li mladenke na vrijeme o savršenoj vitkoj liniji?
Upravo o tome govori novitet „fitness mladenka“ na Sajmu vjenčanja koji se ovaj vikend održava u Opatiji, 18. i 19. siječnja, a predstavit će ga tim Aerobik&Pilates Studia Energy.

Program je osmislila njegova glavna fitness trenerica Jennifer Glumac koja će mladenke podučiti i trenirati kako da zablistaju na dan vjenčanja. Jer sve žele biti vitke, čvrste, bez viška kilograma, jednom riječju – neodoljive.

Drugim riječima „Fitness mladenka“ individualan je program posebno kreiran i namijenjen mladenkama, kako bi svojim izgledom zablistale na vjenčanju, ali i prve bračne noći.

Aerobic i pilates Studio Energy nalazi se u centru Rijeka, Ružićevoj ulici, i licencirani je pilates studio po jednoj od najpoznatijih internacionalnih škola pilatesa STOTT PILATES. U Studiu Energy možete se također okušati u brojnim grupnim programima, a nude se i individualni i poluindividualni treninzi za one koji traže samo najbolje.

Kontakt:
Mail: info@energyfit.hr
Telefon 051/372-329
Mobitel 099/560-65-21

Komentari