Export na Delti od ponedjeljka uvodi novo radno vrijeme

17

Od ponedjeljka, 2. studenog 2020.g. Export ponovno otvara svoja vrata, i to prema novom radnom vremenu. Od ponedjeljka do petka radit će između 15 i 20 sati, a subotom i nedjeljom od 11 do 20. Praznicima i blagdanima Export će biti zatvoren.

Tamo će do kraja studenog biti postavljena je izložba Fiume Fantastika: Fenomeni grada, središnja izložba programa Slatko i slano Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.
Izložba koja izaziva veliki interes publike prati posljednjih stotinu i pedeset godina urbane, turbulentne povijesti Rijeke, tijekom koje grad doživljava radikalan rast i postaje globalno prometno i industrijsko središte specifične arhitekture i urbanih fenomena. Izložba je postavljena u 10 paviljona, u prizemlju Exporta, od kojih svaki priča priču o određenom riječkom fenomenu, a to su: Granice, Luka i željeznica, Mreže, Kino: “Stižu ljudi!”, Grad, Palača, Zajedničko tlo, Dokolica, Spomenici i Fantastične zone.

Cijena ulaznice za izložbu Fiume fantastika je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina, te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti, zaposlenici Sveučilišta u Rijeci te članovi strukovnih udruga i organizacija uz predočenje važećih dokumenata ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

Za unaprijed najavljene grupne dolaske, izložba Fiume Fantastika bit će otvorena i izvan radnog vremena Exporta, a sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese info@deltalab.hr.

Komentari