Barakude protiv SAD-a u Rijeci

Nakon osvojenog pripremnog turnira u Rimu, Hrvatska vaterpolska reprezentacija nastavlja s pripremama u Rijeci od 18. do 21. lipnja, kada kreću za Bergamo na Superfinale FINA Svjetske lige.

119

Izabranici izbornika Ivice Tucka u subotu 20. lipnja u 20.15 sati na bazenu Kantrida igraju prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije SAD-a. Odlična prilika za dovođenje u formu i priprema za obveze koje im tek slijede. Na nedavnom turniru u Rimu naši su momci pobijedili Mađarsku, Italiju i Ameriku, te iako sam turnir nije bio toliko važan, poslužio je kao dobar indikator. Za nekoliko dana reprezentaciju očekuje puno važniji turnir u bergamu, Superfinale FINA Svjetske lige. Podsjetimo, pobjednik FINA Svjetske lige izravno će se plasirati na Olimpijske igre Rio 2016.

Otuda važnost susreta u Rijeci. Na pripreme i utakmicu pozvani su: Josip Pavić, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Ante Vukičević, Damir Burić, Anđelo Šetka, Luka Bukić, Antonio Petković, Sandro Sukno, Andro Bušlje, Marko Macan, Paulo Obradović, Franko Geratović, Maro Joković i Fran Paškvalin. Stručni stožer reprezentacije, uz izbornika Ivicu Tucka, čine i Ivan Asić, Pero Kuterovac, Igor Pezelj te Damir Luketić.

barakude-vaterpolo

Ovog ljeta Barakude očekuje i FINA Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanu, a povrh toga, igrati će i na još jednom pripremnom turniru u Srbiji.

Ulaz na utakmicu Hrvatska – SAD na otvorenom bazenu Kantrida u Rijeci besplatan je za sve posjetitelje. Vrhunski vaterpolo te podrška našim reprezentativcima odličan su izbor za subotnju večer!

Komentari