Znate li koji je vaš idealan partner za spavanje? Evo što kažu zvijezde

104

San je ključan za naše svakodnevno funkcioniranje i bez njega se stvari počinju pogoršavati! Zato je jako važno da osoba s kojom dijelimo krevet pomaže, a ne ometa našu sposobnost da se dobro naspavamo.

Imajući to na umu, thedozyowl.co.uk je kontaktirao Inbaala Honigmana, mistika i astrologa, kako bi saznao koji su partneri koji spavaju kompatibilni, prema njihovim horoskopskim znakovima.

Promatrajući karakterne osobine svakog od 12 zodijaka, stručnjaci su uspjeli uskladiti svaki znak s najidealnijim partnerom za spavanje.

Znakovi zodijaka usklađeni sa svojim idealnim partnerom za spavanje:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Direktan, mladolik i zabavan, Ovnovi su uvijek raspoloženi za malo gimnastike na madracima. Uparite ih sa sličnim strastvenim Škorpionom (23. listopada – 21. studenoga) i bit će jednako oduševljeni kad će u trenutku pronaći drugog spremnog za akciju.

Bik (20. travnja – 20. svibnja): Mirni i uredni Bikovi će cijeniti lijepo postavljen krevet, rano odlazak na spavanje i partnera koji ide na spavanje i spava. Taj savršeni partner su Vage (23. rujna – 22. listopada), koje su elegantne, smirene i vole malo tišine.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Zaigrani, budni i kikoćući se, Blizancima nije potreban partner za spavanje, već partner u zločinu. Pola noći će biti budni gledajući smiješne stvari u krevetu, zajedno s ljubiteljem avanture, Strijelcem koji se šali cijelo vrijeme (22. studenoga – 21. prosinca).

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Rakovi imaju tendenciju držati svoje karte blizu prsa, igrajući na sigurno danju – ali noć je druga stvar. Vole maženje i spavaju isprepleteni sa svojim bračnim drugom. Ako je taj partner Riba koja voli zagrljaj (19. veljače-20. ožujka), onda tim bolje.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza): Lavu i njihovoj želji za privatnošću odgovara samo najveći krevet. Nisu povučeni, samo vole imati priliku obraditi dnevne lekcije. Vodenjak (21. siječnja – 18. veljače) bi odobrio – i cijenio – kako je lijepo šutjeti s nekim, samo uživajući u njegovoj prisutnosti.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Najpredvidljiviji, najjednostavniji znak, Djevice ne pokušavaju biti jedinstvene. Uživaju u rutini, mirno i tiho spavaju i ne smetaju nikome u svojoj okolini. Svatko bi ih imao – ali rijetki ih zaslužuju. Jarac (22. prosinca – 19. siječnja) svakako bi bio jednako stabilan i ugodan u tom okruženju.

L.B.

Komentari