Znate li da možete iznajmiti cijelo talijansko selo s dvorcem za 1577 dolara po noći?

103
italija

Uživanje u Italiji na listi je želja mnogih ljudi. I dok mnogi ljudi imaju Toskanu na svom popisu, postoji još više mjesta za istraživanje. Na primjer, samo malo istočnije nalazi se regija Marche. Ovdje turisti imaju mogućnost iznajmiti cijelo selo—uključujući kuće, trgovine i restorane—za 1577 dolara po noći.

Slikoviti gradić Petritoli smješten je na vrhu izrazitog brdovitog krajolika regije Marche, samo tri sata udaljen od Rima i četiri sata od Firence. Datira iz srednjeg vijeka, ima neobičnu kamenu arhitekturu, popločane ulice, trgove, samostan, podrum za kušanje vina i još mnogo toga. U Petritoliju može istovremeno boraviti do 200 ljudi, koji imaju mogućnost smještaja u povijesnom dvorcu, pansionima, apartmanima i šarmantnim kućicama.

Rezervacijom sela posjetitelji će moći ispuniti san o životu u tradicionalnom talijanskom gradu. Imat će pristup vrtovima, bazenima, baroknom kazalištu, kao i lokalnim slastičarnicama i kafićima. Postoji čak i mogućnost angažiranja profesionalnog cateringa za posebne događaje koji mogu primiti do 250 ljudi. I dok u Pertritoliju postoji mnogo toga za raditi, gosti također mogu otići na izlet do plaža koje su udaljene samo 19 milja.

Izvor: My Modern Met

L.B.

Komentari