Žena koju je Kim Kardashian spasila od doživotnog zatvora bit će njezin model

50

Američka reality zvijezda Kim Kardashian već je podigla prašinu svojim novim brendom rublja za oblikovanje ženskog tijela zbog prvotnog odabira imena. Naročito Japanci, a onda i drugi žestoko su regirali na ime Kimono.

Kim je pod pritiskom javnosti odlučila promijeniti ime svojeg brenda u SKIMS. Javnost je još jedanput iznenadila, i to odabirom modela za svoju kolekciju.

Novi model bit će joj Alice Johnson, žena koju je Kardashian spasila od doživotnog zatvora tako što je s odvjetnicima uspjela dogovoriti pomilovanje američkog predsjednika Trumpa.

Zbog toga je Johnson naziva svojim ratnim anđelom istučući da prije nije ni znala tko je Kim Kardashian. Reality zvijezda se pak ponosi svojim novim modelom.

Alice Johnson osuđena je na zatvor zbog svoje uloge u krijumčarenju drogom. Alice je bila posrednik između dobavljača droge i kupaca. Prvi put je osuđena 1996. godine. “Ne mogu vjerovati da sam provela 20 godina života zbog te jedne greške”, napisala je 2016. godine kad je tražila pomilovanje, a konačno ga dobila 2018. godine posredstvom Kim Kardashian i njezinih odvjetnika.

Komentari