Zdravlje iz Açaí bobica

97

Açaí je revolucionarna biljka podrijetlom iz Brazila, iz doline Amazone. Lokalno stanovništvo je upotrebljava već stoljećima zbog njenih specifičnih svojstava i visoke koncentracije hranjivih tvari, a u novije vrijeme je prepoznata i u zapadnom svijetu, te se sve više koristi kao potpuno prirodni dodatak prehrani za pomoć pri mršavljenju i općenito boljem stanju organizma.

Açaí bobice su tamno ljubičaste te bojom i oblikom slične borovnicama. Rok svježih Açaí bobica je dosta kratak, ali upotrebom suvremene tehnologije ekstrakt bobice može se sačuvati bez gubitka hranjivih svojstava.

Açaí bobice su prirodan proizvod pun esencijalnih hranjivih tvari, te na prirodan način stimuliraju metabolizam. Njihov sastav potiče organizam da postigne ravnotežu i čisti ga od toksina i suvišnih tvari. Korištenjem Açaí bobica osjećati ćete se bolje, imati više energije, a zbog njihovog specifičnog nutritivnog sastava, smanjiti ćete tjelesnu masu na potpuno prirodan način.

Pospješuje mršavljenje
Zbog vlaknaste strukture i bogatstva prirodnih enzima stvara osjećaj sitosti i smanjuje apetit na prirodan način, te ubrzava metabolizam i regulira probavu.

Pospješuje imunitet
Detoksikacija, zdrav san, reguliranje tjelesne težinu, smanjenje simptoma dijabetesa, poboljšanje vida, pomoć u borbi protiv srčanih bolesti, karcinoma i Alzheimera, samo su neki od pozitivnih učinaka ovog super-voća.

Najjači antioksidans
Uz pomoć visoke koncentracije antioksidanata osigurava neprestano dobro funkcioniranje organizma i održava naš imunološki sustav održava spremnim za borbu protiv štetnih učinaka okoliša.

Pomlađuje
Sprječava štetan učinak slobodnih radikala i štiti organizam od starenja, čini kožu svježom i vidljivo mlađom.

Prevencija bolesti srca
Zbog masnih kiselina, kao što su Omega 6, Omega 3, Omega 9 i fitosteroli, preventivno djeluje protiv srčanih oboljenja i pomaže kod onih koja su već dijagnosticirana, pomažu kontrolirati razinu šećera u krvi i pri smanjenju krvnog tlaka.

Oporavlja i jača mišiće
Velika količina vitamina B i aminokiselina pomaže kod procesa oporavka i jačanja mišića.

Jedno pakiranje 150 kn
Dva pakiranja 270 kn
Tri pakiranja 360 kn

Naručite Açaí bobice

promo

Komentari