Zbogom Dubrovnik – zauvijek završilo snimanje Igre prijestolja!

123

Nakon osam sezona sa snimanjem je završila jedna od najpoopularnijih serija svih vremena, Igra Prijestolja koja se snimala u Dubrovniku i gradu dala veliku popularnost te brojne posjetitelje.

U zadnjoj sezoni fanove očekuje šest novih epizoda koje je produkcija uspjela zadržati u tajnosti.

”Nitko nije dobio fizičku kopiju scenarija. Sve smo dobivali u digitalnom obliku na aplikaciji, a nakon čitanja, dokument bi se sam izbrisao. Rečenice koje smo izgovarali dobivali smo dan prije, a one su poslije 24 sata potpuno nestajale”, ispričala je Sophie Turner koja u seriji igra Sansu Stark.

Završetkom snimanja pohvalile su se Emilia Clarke i Maisie Williams, glumice koje su u seriji još od prve sezone koja je s emitiranjem počela 2011. godine.

”Uskočila sam na brod za otok da pozdravim zemlju koja mi je bila dom daleko od doma gotovo cijelo desetljeće. Ovo je bilo nevjerojatno putovanje. Hvala Igra prijestolja za život koji nikad nisam ni sanjala da ću živjeti i za obitelj koja će mi zauvijek nedostajati”, napisala je Clark uz najavu povlačenja iz Hollywooda na neko vrijeme kako bi se odmorila.

Komentari