Zbog bure i radova zatvorene ove ceste

13

U petak, 23. kolovoza od 6 do 22 sata bit će u potpuno zatvoren promet Opatijskom ulicom u zoni radova na kompleksu “Turističko naselje Costabella” radi demontaže građevinskog krana.

Stoga se obavještavaju sudionici u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da na prilazima gradilištu povećaju oprez i smanje brzinu.

Zbog jakog vjetra ograničeno je prometovanje autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice. Autocesta je otvorena samo za osobna vozila, a obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3).

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, na autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika te na lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabranjeno je za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvještava Hrvatski autoklub.

Komentari