Zastrašujuće! Ovo se događa na vašoj koži prilikom tetoviranja

783

Jeste li se ikada zapitali što se zapravo događa kada se tetovirate? Nedavno su Gav i Dan iz grupe The Slo Mo Guys odlučili su sami otkriti odgovor na ovo pitanje pomoću makro objektiva i kamere velike brzine. A kada je snimka usporena, slike su bile šokantne. Dvojac je inspiriran videom koji je prije osam godina objavio Smarter Every Day, kada je Destin Sandlin ušao u salon za tetoviranje i morao snimiti usporeni video tetoviranja u tijeku.

Naravno, svi znamo da alati za tetoviranje imaju igle koje su umočene u tintu i svi znamo da se iglama tinta gura u kožu, ali vidjeti to tako izbliza i usporeno je sasvim drugo iskustvo. Prvo su Gav i Dan snimili igle koje tattoo majstori koriste za stvaranje linija. Snimali su igle sa i bez tinte, što je već bilo zanimljivo. Gledane tako izbliza, igle se više čine kao sprava za mučenje nego nešto što biste željeli u blizini svog tijela.

Zatim je tim uzeo komadić balističkog gela i počeo tetovirati. Budući da je tvar prozirna, pruža sjajan vizualni prikaz onoga kako bi mogla izgledati kada je koža tetovirana. Početni testovi s iglama za ocrtavanje pokazuju kako se čini da tinta uranja u sićušne rane uzrokovane iglom. Drugi pokušaj s iglom za sjenčanje izgleda još strašnije, jer igle lako probijaju gel. Dan također razmišlja: “Pitam se bi li ovaj video odvratio od tetoviranja?”

Izvor: My Modern Met

Komentari