Zašto je studeni savršen mjesec za odlazak u teretanu?

236
vježbanje

Studeni, mjesec šarenog lišća, kiše, riječke bure i polako padajućih temperatura. Dok se drugi ogrču dekicama i bježe od hladnoće ili pak čekaju s novogodišnjim odlukama, vi hrabro ulazite u teretanu i počinjete svoje putovanje prema boljoj verziji sebe. Zašto čekati na ponoćno odbrojavanje kada već sada možete započeti sa zdravim životom? Studeni je vaš saveznik u ovoj borbi. Vježbajući, tijelo se grije, a hladnoća postaje izazov koji savladavate sa svakim ponavljanjem određene sesije vježbe.

Da ne spominjemo da uskoro dolaze blagdani… Početak odlaska u teretanu u studenom možemo promatrati kao predblagdanski izazov. Sigurno ste se barem jednom zapitali kako ojačati svoje tijelo prije nego se prepustite blagdanskim slasticama. Pa.. početak vježbanja u studenom pomaže vam stvoriti temelje zdravih navika prije samog dolaska blagdana. Drugi možda već upadaju u zamku prejedanja i lijenosti, a vi možete uživati u prednostima aktivnog života. Zamislite sebe kako osnažujete svoje tijelo, pripremajući ga za sve izazove koje nosi zimska čarolija. Svaki pokret tijela investicija je u bolje sutra.

I nije samo tijelo ono što profitira. Studeni je poput čarobne kulise koja vas potiče na introspekciju i razmišljanja o vlastitoj dobrobiti. Smanjenje dnevnog svjetla može utjecati na raspoloženje, ali redovito vježbanje oslobađa endorfine, vaše prirodne saveznike protiv jesenske melankolije.

Jedno od glavnih obilježja studenog je i Crni petak (engl. Black Friday). Ove godine Crni petak ne služi samo za „lovačke poslove“ po trgovinama; to je dan kada u teretani možete započeti vlastiti lov na snagu i kondiciju. Zamislite ga kao prozor prema boljoj verziji sebe, gdje popusti nisu na proizvodima, već su ulog u bolju verziju vas. Crni petak nije dan kada ćete gomilati kupone, već postignuća. Drugi će se natjecati za najbolje ponude, a vi ćete se natjecati sa samim sobom.

apollon gym

Stoga, Apollon Gym, koji se nalazi na adresi Gornji Sroki 57 u Viškovu, za Crni petak pripremio vam je godišnju članarinu na grupne programe za žene u iznosu od samo 549 eura, što znači da ćete uštedjeti 159 eura.

Grupni treninzi održavat će se prema slijedećem rasporedu:

  • ponedjeljak, srijeda, petak od 18, od 19 i od 20 sati
  • utorak, četvrtak od 8:30 do 9:30 sati

Primamljiva pogodnost, zar ne? Ove godine zaboravite na gužvu u trgovinama i umjesto toga uživajte u gužvi u teretani.  Kada okolina odiše pozitivnom energijom, motivacija za vježbanje raste. I to ne bilo kojoj teretani, već Apollon Gym-u. Crni petak ovdje nije dan za potrošnju, već za investiciju u vlastito zdravlje.

Neka studeni postane mjesec transformacije u kojem ćete pronaći snagu u tišini pada lišća i krenuti prema svježem početku. Ovo je vaš trenutak, vaše vrijeme u mjesecu kada se tijelo budi, a um otkriva svoju snagu.

Komentari