Zaposlenici dobili otkaz nakon što su dostavili pizzu na kojoj je salama bila poredana u obliku svastike

50

Jason Laska i njegova supruga Misty Laska jedne večeri odlučili su se opustiti i naručiti pizzu, a ono što je slijedilo neugodno ih je iznenadilo. Nakon što su otvorili kutiju s pizzom koju su naručili u poznatoj lokalnoj pizzeriji u Ohiju Little Caesars, vidjeli su nešto strašno i nedopustivo…

Umjesto pizze uobičajenog izgleda primili su pizzu na čijoj je površini salama bila poredana na način da tvori oblik svastike! Da, istina je…Odmah nakon, Misty je na Twitter profilu objavila fotografiju pizze i izrazila veliko nezadovoljstvo. Napisala je sljedeće:

Razočarana sam. Ovo je zaista tužno i uznemirujuće. Nije nimalo smiješno i ovakvo što se ne bi trebalo činiti za vrijeme radnog vremena.

Dvojica zaposlenika koji stoje iza ove ljudske gluposti, a koji imaju manje od 18 godina, odmah su dobili otkaz. Iz pizzerije su izjavili sljedeće na upit o toj dvojici: Dvojica zaposlenika su se zezala, a jedan od njih je nagovarao drugog da naprave neslanu šalu trećem zaposleniku. Nije bilo planirano da ta pizza bude prodana, no to se dogodilo.

Neslana šala pošla po krivu. Što biste vi napravili da dobijete ovakvu pizzu?

Komentari