Uskoro započinje druga sezona hrvatskog podcasta za odrasle “Nemoj me”

27
Izvor: Nemoj me

Podcast je novija forma sadržaja koji se emitira putem digitalnih medija. Prvotno je namijenjen samo za auditivno iskustvo, a s proširenjem na YouTube dobio je i svoju vizualnu verziju.

Podcast „Nemoj me“ uskoro počinje s objavljivanjem druge sezone. U drugoj sezoni podcasta očekuju vas i neke određene inovacije s ciljem izbjegavanje monotonije. „Nemoj me“ je projekt troje mladih ljudi. Radi se o influencerici i youtuberici s kanala Mashin’ the Beauty, Maši Zibar koja je ujedno pokretačica podcasta te njezinim suvoditeljima i dugogodišnjim prijateljima Nini Remenar i Filipu Jančiku. YouTube kanal Mashin’ the Beauty trenutno ima oko 85, 9 tisuća pretplatnika, a podcast „Nemoj me“ jedan je od najgledanijih u Hrvatskoj. U podcastu se analiziraju razne situacije i fenomeni iz svakodnevnog života odrasle osobe u 20-im i 30-im godinama te se odgovara na pitanje što zapravo osobu čini odraslom i može li se ikada u potpunosti dostići fenomen odraslosti. U podcast je uključeno i iskustvo publike koja je ujedno podcastu inspiracija za teme. Publika s podcastom „Nemoj me“ komunicira, dijeli svoje intimne trenutke, predlaže i aktivno sudjeluje u svakom aspektu, a trojac svoju publiku neprestano sluša i uvažava njihove komentare te je po tome poseban. Pristupačan, zabavan i nadasve zanimljiv podcast koji je aktualan i povezan sa svakodnevicom običnih, malih ljudi izlazi svake subote u 11 sati pokušavajući raspraviti problematiku suvremenog života i društva. Gledajući podcast zasigurno ćete se pronaći u nekoj od životopisno opisanih situacija.

U prvoj sezoni podcast „Nemoj me“ prolazio je kroz teme ljubavi, nasilja, prijateljstva, društvenih normi u epizodama: Što (ne) raditi na dejtu, Ovo NEMOJ (me.) raditi u vezi, Prava ISTINA za influencera, Što nas je dovelo do suza?, Je li online nasilje OK?, Kako zbariti simpatiju preko Instagrama?, Što radiš kada si sam/a doma?, Kako opstati u vezi?,  Ovo je kraj naše veze, TESTIRAJ svoj bonton!, Svi smo ovo radili u mladosti, Koliko smo (NE)zreli?, Upoznala sam dečka preko Tindera, Sve što niste znali o nama!

S nestrpljenjem očekujemo nastavak i pretresanje važnih i ozbiljnih tema, ali i onih malih, svakodnevnih, često zanemarenih koji svakome izmame smijeh na lice i s kojima se možemo poistovjetiti. Podcast možete pronaći na YouTube kanalu Mashin’ the Beauty.

Komentari