Zaplešite u latino ritmu! Yesica Portilla otvorila je plesni studio u centru Rijeke!

116
Yesica Portilla

Znate li da u Rijeci možete naučiti plesati latino plesove uz pravu latinu? Poznato je da je Južna Amerika kolijevka latino plesova, jednostavno sva strast, ritam, život, plesni stav preslikan na život potječe s vibrantnog kontinenta!

Yesica Portilla duh Kolumbije donijela je u Rijeku! Naime, prije mjesec dana otvorila je plesni studio, a različitim grupama mogu se priključiti početnice, žene koje su se već okušale u latino plesovima kao i parovi!

Yesica nam je otkrila i prve dojmove:

„Veseli me da su se već oformile prve grupe i žene uživaju. Imamo latino za početnike i naprednu skupinu, a najljepši dio svega je što se gradi zajednica žena koje uživaju u plesu, ali i u druženju! Međusobno se podržavaju, druže, slobodne su biti svoje, a nakon plesa nije rijetkost da se nastavimo družiti! Prelijepo je što su se žene povezale i dolaze na satove pune volje i elana!“

Yesica Portilla

S posebnim žarom u očima Yesica otkriva kako ju je iznenadilo što su se polaznice opustile, probleme i gard ostave ispred vrata studija, a glazba, pokret i atmosfera učine svoje!

Yesica je iskustvo i karijeru gradila kroz brojne nastupe, angažmane. Sedam godina živjela je u Dubaiju, nastupala diljem Europe, a u brojnim se plesnim projektima okušala i kao organizator.

Plesne točke kao dio događanja uvijek donose super energiju, podižu atmosferu, ali nešto što izgleda naizgled jednostavno, u biti da bi tako dobro funkcioniralo, mora biti dobro posloženo. Dobar tim, vrhunski make up, ekskluzivni kostimi, vizija, koreografija. Iskustvo stečeno na brojnim pozornicima, Yesica sada prenosi polaznicima u šarmantnom riječkom studiju.

Yesica Portilla

Plesna scena u Rijeci je na zavidnoj razini.  Odlično je sada što se u samom centru grada sada imate priliku zaplesati u latino ritmu! Prve grupe su već formirane, a prema novim prijavama kreirat će se nove grupe, prema terminima koji polaznicima budu odgovarali.

Salsa za parove, Basic Level Latina program, Bachata Lady Style, Salsa Caleña program! Godine nisu bitne, iskustvo nije bitno, bitno je samo da imate volje iskusiti šarm i ljepotu latino plesnog pokreta koji uz Yesicu postaje doživljaj koji će vam uljepšati svakodnevicu!

Yesica Portilla

Prijaviti se možete putem linka, kontakt telefon je 0977539530 (javiti se možete pozivom, porukom, putem WhatsApp ili Viber aplikacije). Sve novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i Instagram profilu.

Fotografije: Ivor Mažar

Komentari