Zamotajte poklone poput profesionalnca!

42

Odabir savršenih božićnih darova za prijatelje i voljene osobe je tako zabavno. Tko ne voli vidjeti nasmiješeno lice kada se netko trgne u poklon i ushićen je što je to upravo ono što je želio? Ali prije nego što otvore poklon, provjerite jesu li jednako impresionirani vašim poslom omatanja poklona.

Kako bismo naučili zamotati dar kao profesionalac, savjet nam je podijelila stručnjakinja za zamatanje poklona, ​​Belle Wesel. Slijedite njezine jednostavne korake i bit ćete na putu da zamotate sve, od malih darova do većih božićnih darova u trenu i da izgledaju kao milijun dolara. Za Božić, više neće biti kasnih večeri, nakon što djeca odu u krevet, boreći se da zamotate darove. Štoviše, ovi savjeti za pakiranje darova protežu se i nakon blagdanske sezone. Sada će pakiranje rođendanskih i obljetničkih darova biti jednostavno. Stoga zgrabite svoj omiljeni blagdanski papir, vrpcu i ljepljivu traku i počnite učiti kako zamotati dar, jer Božić će stići prije nego što se sjetite!

Prvi korak: Izrežite papir za zamatanje. Kutiju, odnosno poklon, stavite na papir i odrežite dovoljno da pokrije poklon s obje strane.

Drugi korak: Zalijepite rub papira s obostrano ljepljivim selotejpom na gornji rub poklona. Dulji dio papira neka bude okrenut prema vama.

Treći korak: Sada donjim, dužim dijelom papira prekrijte poklon i zalijepite ga na ovaj već omotani gornji dio poklona.

Četvrti korak: Omotajte rubove poklona. S lijeve i desne strane papir presavinite prema unutra i zalijepite. Zatim gornji i donji dio presavinite i zalijepite za pokon. Isto napravite i s druge strane ako je potrebno.

Peti korak: Dodajte ukrasnu vrpcu, njome omotajte poklon te napravite mašnu na sredini. Dugačke krajeve skratite.

Izvor: Country Living

L.B.

Komentari