Zaljubljeni kupac traži pomoć. Kako prići djelatnici u Linksu? “Vremenom sam potrošio tisuće i tisuće kuna nadajući se da će mi ona izdati robu”

361

Na Bug Online Forumu pojavila se simpatična objava. Naime, jedan kupac zaljubio se u djelatnicu u Linksu te ne zna kako joj prići. Pomoć je potražio na forumu, a ono što je nama zapelo za oko jest njegova upornost. Pročitajte njegovu objavu, a možda mu možete i pomoći u svezi s ovim problemom

“Pozdrav ekipa, trebam vašu pomoć. Naime, u gradu iz kojeg sam ja, u Linksu radi jedna prelijepa cura koja mi je uhvatila oko otkako tamo radi. Od toga dana, nema sata ni minute da ne razmišljam o njoj. Vremenom sam potrošio tisuće i tisuće kuna nadajući se da će mi ona izdati robu, no skoro uvijek bude neki lik tamo, a ona radi nešto u pozadini. Mislim da je možda voditeljica poslovnice.

Najbliže što sam došao je da i je prodala produljenu garanciju na monitor, no ja sam se skroz smrzo kada mi je pričala o tome, jedva sam izvršio transakciju i uzeo monitor i otišao van. Nažalost, kada sam vratio monitor unazad jer je slika bila katastrofa na njemu, preuzeo je opet jedan drugi kolega, a ona je bila slagala ostalu robu iza blagajne. Od onda se svako malo vrtim oko trgovine, pored je jedan kafić, no mislim da tamo sumnjaju u moje motive zašto sam toliko tamo. Čak sam i kod zubara počeo redovno ići, preko puta je, pa škicnem u Links da vidim je li ona tamo. Kada slučajno vidim da poslužuje drugog kupca kipim unutra i mislim si zašto to nisam ja. Mislim ovih dana otići i gledati laptope kao i kada bude ona prisutna možda početi pričati o cijenama grafičkih kartica ili nešto. Pomagajte, što da radim?”

bug forum

L.B.

Komentari