Za tri tjedna, Miss Hrvatske Angelica Zacchigna putuje u Washington u kojem će sudjelovati na izboru Miss World, a koji će biti održan 18. prosinca.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta natjecanje je u ljepoti, ali i kompletnoj osobnosti djevojka. Osim prirodne ljepote ocjenjuju se talent, multimedija, sport i intervju. 

Ovu prekrasnu i talentiranu djevojku koja dolazi iz malog mjesta Dajle pored Novigrada u Istri, osim prirodne ljepote, krasi i školovani glas. Stoga će se, osim pjevačkog nastupa, na natjecanju u Washingtonu predstaviti i plesnom točkom. Za tu je prigodu izabrala istarsku narodnu pjesmu Biži biži Maglina u izvedbi grupe Veja te će tako predstaviti Istru i svoj zavičaj.

Svoje pravo za natjecanje na izboru Miss Hrvatske Angelica je stekla pobjedivši na izboru Miss Istarske županije krajem svibnja u Puli.

angelica-zacchigna-na-finalnim-pripremama-za-miss-world2

Obzirom da pripreme uključuju dobre fotografije i snimanja, Angelica je na zagrebačkim ulicama snimila editorijal kojim će se predstaviti. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislili su Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmom zagrebačkih ulica u jednom prirodnom, veselom i jednostavnom kontekstu.

Nakon punih 20 godina otkako je Vanja Rupena iz Umaga 1996.g. ponijela titulu Miss Hrvatske, Angelica je druga istrijanka koja je ove godine pobijedila na izboru koji se održao u Šibeniku 17. lipnja te osvojila titulu najljepše Hrvatice.

angelica-zacchigna-na-finalnim-pripremama-za-miss-world3