Zabavni park KIDS

6760

Od prije nekoliko mjesec Rijeka je bogatija za još jedan sadržaj za djecu, od onih najmanjih do 12 godina. Već od prvih posjetitelja dobivene su riječi pohvale i pozitivne reakcije koje su ovaj prostor označile kao novost i pravo osvježenje na dječjoj karti Rijeke. Za razliku od drugih igraonica gdje roditelji puste djecu na čuvanje, ovdje se nudi drugačiji pristup zabavi.

Ovdje se radi o parku u zatvorenom prostoru gdje je igra djece i roditelja u prvom planu. Riječ je o prostoru od 450 kvadrata, ispunjenog mnogobrojnim zabavnim atrakcijama i sportskim sadržajima u potpunosti prilagođenim sigurnom boravku djece. Od sadržaja možemo izdvojiti prostrane unutrašnje strukture za igru opremljene toboganima, tuba-toboganom, trampolinom, bazenima s lopticama, labirintom. Očekuje vas i zračni jastuk za spuštanje, zidovi za penjanje i razne dječje atrakcije kojima je zajednički poriv za aktivnim igranjem.

Dječji smijeh, trčanje, skakanje, veselje i radost najbolji su poziv i preporuka za sve koji još nisu zavirili u ovaj pravi dječji raj.

Djeca su oduševljena zabavnim parkom, brzo se opuste i lako sklapaju nova prijateljstva. Park je osmišljen kao mjesto zajedničkog boravka i druženja djece i roditelja te se po ovom pristupu razlikuje od ostalih igraonica jer je prisutnost punoljetne osobe, pratitelja djeteta obavezna. Ovaj koncept roditelji prihvaćaju jer prepoznaju da zabavni park KIDS nudi mogućnost za obiteljsko druženje ispunjeno aktivnim i kvalitetni

m boravkom. Prvih dana poneki „hrabri“ roditelj prepustio se čarima igre, dok se sada sve više njih upušta u zabavu i brzo prisjeća svojih dječjih dana.

Stoga je važno istaknuti kako u zabavnom parku KIDS nema video igri i Play Stationa. Djeca su se danas zaboravila igrati u dvorištu loptom i na to ih se ovdje nastoji podsjetiti. Osim velike sale s mnoštvom sprava „posuđenih“ iz parkova na otvorenom, drugi prostor rezerviran je za sport, poput malog nogometa i mini basketa. Tu se ujedno slave i rođendani, za kojima vlada veliki interes. Sve što trebate napraviti jest doći sa svojim djetetom na Viškovo u zabavni park KIDS i uživati u istraživanju i igri svog djeteta. Uz roditelje, u parku je prisutno i educirano osoblje koje nadgleda igru djece i potiče fair play u igri i zabavi.

Ulaznica za sat vremena je 20 kn, a neograničeno igranje u prostranstvu parka je 30 kn. Vikendom se zbog velikog interesa i brojnih proslava rođendana izdaju ulaznice s neograničenim trajanjem. Priča oko zabavnog parka KIDS brzo se širi Rijekom. Dječja oaza, osmišljena s puno pažnje i ljubavi, očito je pala na plodno tlo te je prepoznata kao kvalitetna ponuda dječje zabave. Posjetitelji parka su u početku bili ljudi iz susjedstva, no sad su to roditelji, bake, djedovi s djecom iz cijele Rijeke.

U budućnosti su u planu i organizirana događanja, poput posjeta djeci zanimljivih gostiju, predstava, različitih radionica. Samo je nebo granica kad se spoje kreativnost, dječja zaigranost i entuzijazam s kojim vlasnici pristupaju svom zabavnom parku. Sve detaljnije informacije o zabavnom parku KIDS možete pronaći na www.kids.com.hr, putem Facebooka.

Viškovo 138
51216 Viškovo
tel: 051/401-870
email: info@kids.com.hr
email: kids@kids.com.hr
Radno vrijeme: PON.-PET. 15,00-21,00 SUB.-NED. 11,00-21,00

Komentari