Yes Feel Good Festival započeo je u Zagrebu, a delicije koje nudi su za prste polizat’!

29
Foto: Sandro Sklepić

Strossmayerov trg od 16. do 27. rujna postaje domaćin i raskošnim jesenskim mirisima, od kestena i kukuruza do raznih gurmanskih iznenađenja. Riječ je o Yes Feel Good Festivalu koji vam donosi zelenilo, ples, uživanje u dobrom društvu i jesenske specijalitete Đurine Hiže, Cheese Bara by Rene Bakalović i mnogih drugih.

Market – Rižoto s graškom i kozjim sirom
Foto: Sandro Sklepić

Đurina Hiža, uz domaću bučnicu i štrukle sa špekom i sirom spravljene na grillu dovodi raskošne steakove, a Cheese Bar by Rene Bakalović oduševit će gurmane gulašom od divljači i Neretvanskim brudetom. Sinonim za Market ovaj put je carstvo rižota, a ističu onaj sa sporo pečenim junećim obrazom. Marin Nekić na Jamnica Pulled Pork Trucku priprema na smokeru pulled pork sendvič s paprikama i patlidžanom kodnog imena Mezetluk BBQ, a Streets je osmislio burger s umakom od jesenskih pečenih paprika. Quesadilla pulled bull izum je El Tora, a na centralnoj kućici čeka vas Urban Farm i bruschette s namazom od konoplje i zelenim miksom koje će i vegani voljeti.

Cheese Bar – Istarski žgvacet od boškarina
Foto: Sandro Sklepić

Za piće će se pobrinuti Pivovara Medvedgrad, G3 Spirits ginovi na hižici Gingle Bellsa, a moći ćete probati i koktele od konoplje i tequile ili konoplje i ruma. Očekuje vas i maštoviti kokteli Mangoste, Marketovo čudo Tera Gino i mixevi Marina Nekića. Za glazbenu pozadinu pobrinut će se Ozren Kanceljak, Neno Martinović, Tomo in der Mühlen i drugi u ritmovima deep funka, soula, boogalooa, disca i acid jazza, a za ljubitelje mode tu je i modni buvljak.

DSC09454

Djeca će radnim danima uživati u dječjoj zoni, a vikendom crtati grafite s Krešom Golubićem.  

Komentari