Devedesetsedmogodišnji princ Philip izazvao prometnu nesreću! Isprika ozlijeđenoj ženi stigla je s malim zakašnjenjem!

32

Princ Philip (97) sudjelovao je 17. siječnja u automobilskoj nesreći u kojoj je jedna žena teže ozlijeđena. Suprug britanske kraljice Elizabete II. tri dana kasnije duboko se ispričao ozlijeđenoj ženi, prenosi Sunday Mirror. 

Ovaj je neugodan incident izazvao negodovanje javnosti,  kraljevska obitelj bila je izložena snažnim kritikama jer se vojvoda od Edinburgha nije ispričao dvjema ženama ozlijeđenima u sudaru.

U sudaru koju je izazvao vremešni princ Philip lakše su ozlijeđene 28-godišnja nastavnica Ellie Townsend i  njezina devetomjesečna beba dok je suvozačica Emma Fairweather zbog slomljenog ručnog zgloba završila u bolnici.

Uništeni Land Rover princa Philipa

Emmi Fairweather,, suvozačici u automobilu na koji je Philip naletio svojim Land Roverom blizu dvorca Sandrinhgam uputio je pismo isprike.

»Duboko se ispričavam zbog svoje uloge u automobilskoj nesreći na križanju Babingley. U uobičajenim okolnostima vidim vozila koja mi stižu ususret iz smjera Dersinghama, no u ovom slučaju zbog sunca nisam vidio automobil i jako mi je žao zbog posljedica«, navedeno je u pismu objavljenom u Sunday Mirroru.
U pismu je naveo da je „potresen“ te da osjeća olakšanje nakon saznanja da nema  teško ozlijeđenih, zaželjevši im što brži oporavak, a pismo je završio s „iskreno Vaš Philip“.

Fairweather je vojvodino pismo ocijenila  „lijepom gestom“ uvjerena kako mu  je  „bilo teško pronaći prave riječi“ isprike.

Komentari