Volite selfieje? U Zagrebu se otvara prvi hrvatski Selfie Room!

34

Na Zagrebačkom velesajmu poduzetnica i vlasnica zabavnog centra Kruna Josimović uredila je različite setove za selfieje. Kako biste imali atraktivne fotografije ne morate ići u drugu zemlju, već se možete fotografirati na Zagrebačkom velesajmu.

Selfie Room se otvara u subotu, 17. travnja na prvom katu Zagrebačkog velesajma, a to je ujedno prvi prostor u Hrvatskoj koji će ponuditi interaktivno foto iskustvo. Prostor je veličine 200 četvornih metara te ima osam setova,  a u prostoru se može istovremeno nalaziti najviše deset osoba sat vremena. Ovaj interijer može za vašu fotografiju uprizoriti londonsku crvenu telefonsku govornicu ili prostor aviona, a tu su i vrata iz kultne serije Prijatelji. Zaljubljenici u fotografiju moći će iskoristiti i vrt u kojem mogu popiti kavu.

Za Poslovni.hr Kruna Josimović istakla je: „Prostor je zamišljen kao zabava, za klince, malo starije, tinejdžere pa i cure i dečke, zapravo za sve, da dođu, podruže se i fotografiraju. Imamo puno rekvizita – svjetiljke, neonske lampe, cvijeće, kade, da fotografije ispadnu što originalnije i bolje. Više za TikTokere, već su nam se javili, želeći biti prvi i iskoristiti prostor prije otvorenja. Ne želimo još otkriti koji su to, vidjet će se na njihovim objavama. Zaista su dobrodošli svi, izuzetno nam je drago da se puno ljudi zainteresiralo, očekujemo ekipe od troje, četvero, petero ljudi, da se zabave, naprave dobre fotke za uspomenu. Sve što treba je osmijeh i malo kreativnosti.“

166729288_115623103936843_8107818385930290466_n
Izvor: Facebook Selfie Room

Radno vrijeme Selfie Rooma bit će od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 20 sati te od petka do nedjelje od 14 do 22 sata, a sat vremena boravka iznosi 50 kuna.

Komentari