Volite li kad vas češkaju? Češkaonica u Kastvu ostvaruje vaše najskrivenije snove.

410

U Kastvu je otvorena češkaonica „Room 69“, a nudi usluge češkanja i to na više načina. Tretmani se prvenstveno rade geliranim noktima, ali ponuda je daleko maštovitija pa se tako nudi češkanje perjem, mekim kistovima, prutićima ili štapićima.

IMG-abe3b8da1f7ac88c509a98c2aeacff4c-V

U sklopu salona nalaze se i dvije prostorije za opuštanje, relax i full relax. Ako se odlučite na ovaj zgodan tretman češkat će vas simpatične i nasmijane djelatnice. Cijena jedne minute je tri kune, a preporuka je tretman od pola sata. Za to vrijeme očekuje vas lagana masaža glave i češkanje koje se nastavlja po leđima, pa prelazi na ruke i noge, a za one najhrabrije u obzir dolazi i ona najdelikatnija zona, odnosno češkanje po trbuhu i prsima.

IMG-f691b992e32ad0834b8bcf61e93bfa56-V

U razgovoru s Goranom Tankosićem, vlasnikom češkaonice „Room 69“ saznali smo da je na ideju za otvaranje ovog pomalo neobičnog salona došao jer se i sam voli češkati, a korisnike njihovih usluga u podjednakom omjeru predstavljaju kako žene tako i muškarci. Najviše ima onih od 25 do 35 godina, jer je poznato da mladi ljudi najprije prihvaćaju nove stvari, mada sve više dolaze i oni stariji.

Radno vrijeme je od 14 do 21, svaki dan osim nedjelje, ali s obzirom na to da je interes sve veći, a lista narudžbi sve duža, razmišljaju da uskoro uvedu cjelodnevno radno vrijeme. Za one prave ovisnike češkanja nude kartice vjernosti , kao i poklon kartice koje će sigurno razveseliti mnoge prijatelje ili članove obitelji. Možete ih naći na društvenim mrežama fb @ceskaonicaroom69 i Instagramu #ceskaonicaroom69.  Češkanje kao i sve što je ugodno postaje  navika, pa će vas tako na odlasku iz „Rooma 69“ veselo pozdraviti  -„Do češkanja!“

IMG-43cebb809713c79c314d06ed0cd1fb93-V

Komentari