“Vintage Varteks” – Evo tko su dobitnici nagrada modnog vremeplova…

65

Nagradnim natječajem pod imenom ‘Vintage Varteks‘, poznati modni brend iz Varaždina nedavno je pozvao fanove na Facebooku da iz ormara izvade stare odjevne predmete s potpisom Varteksa koje su nosili njihovi roditelji, bake i djedovi te da fotografije predstave uz popratnu priču. Pristigle priče i fotografije nadahnjuju, a interes i bogatstvo zajedničkih uspomena toliko je da iz Varteksa najavljuju nastavak nagradnog natječaja VARTEKS VINTAGE. Podsjetimo, za prva tri mjesta osigurane su i novčane nagrade od 5 tisuća, 3 tisuće i 2 tisuće.

Prvo mjesto i poklon bon Varteksa u iznosu od 5 tisuća kuna osvojila je Barbara Radiković s djedovom fotografijom benda “Lopatinčari” (na bas gitari). Nastupio je, naravno, u Varteksovom odijelu, a slika je je iz 1970. godine.

Drugo mjesto i poklon bon Varteksa u iznosu od 3 tisuće kuna osvojila je Zorica Grgičak. Povijest kaputa čije je fotografije poslala, seže u kasne šezdesete, eventualno početak sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Kaput su nosile tri generacije, pradjed, djed i unuk. “Toliko je dugo u našoj obitelji da ćemo mu morati dati ime”, poručila je.

Treće mjesto i poklon bon Varteksa u iznosu od 2 tisuće kuna osvojila je Iva Kuhar, koja je predstavila svoga 89-godišnjeg djeda. Elegantni gospodin u svojoj osobnoj kolekciji ima toliko Varteks odijela koliko i Varteksov dućan, našalila se njegova unuka.
Neka su stara i preko 30 godina. Spominje Iva i djedov baloner, hubertus kaput, sve s potpisom Varteksa….

Komentari