(VIDEO) Neobično otkriće jednog umirovljenika: „Mislio sam da sam poludio“

129
Metal Mickey posprema stol
Photo: https://www.boredpanda.com/mouse-tidying-garden-shed-night-pensioner-discovered-stephen-mckears/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic&jwsource=cl

Stephen Mckears (72) je počeo sumnjati u zdrav razum nakon što je otkrio kako predmeti po noći netragom nestaju s njegovog stola u pokretnoj kućici. Vijci i ostale male komponente uredno bi nakon svakog dana bile posložene na svoja mjesta, iako bi ih on neuredno puštao razbacane po cijelom stolu.

Zbunjen čudnom situacijom u kojoj jednostavno nema objašnjenja za svakodnevne postupke nepoznatog dobročinitelja, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i saznati o čemu se radi. Potražio je pomoć od svog susjeda Rodeya Holbrooka te su zajedno odlučili postaviti tajnu kameru, koja će snimati događaje cijelu noć.

Kada su pregledali snimke nisu mogli  vjerovati, nepoznati dobročinitelj zapravo je bio miš. Svake večeri, od ponoć do 2 sata ujutro, miš bi redovno obavljao poslove čišćenja. Od dragosti odlučili su ga nazvati Metal Mickey.

Moramo priznati i mi bi rado voljeli imati jednog radišnog miša koji bi nam pospremao redakciju, platit ćemo s bilo kojom količinom sira.

Više na:boredpanda

Komentari