[VIDEO] Modni tigar Toni izazvao ovacije publike…

159
penzić

Taljat Selmani, modni tigar Toni ili za one koji još uvijek ne znaju, a uvjereni smo da takvih zapravo nema, umirovljenik koji ne priznaje gripu ili bilo kakvu drugu boleštinu, a čuvenom rečenicom „Vježbaj, p** ti materina!“ rješava sve zdravstvene probleme, hrvatski je hit.

Ovaj 82-godišnjak izazvao je oduševljenje publike na održanom Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb. Pokazao je Toni kako se nose Varteksova odijela, ovaj iskusni maneken davnih je dana reklamirao odjeću, proizvode za kosu, bio je otrov za žene….

Modni tigar Toni kao i Varteks, s godinama samo sve bolji! Ovacije iz publike na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb može dobiti samo ovakav simpatičan maneken u odijelu koje mu vrhunski pristaje“, objavljeno je na službenoj Varteksovoj Facebook stranici.

Toni u Varteks odijelu na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb

Modni tigar Toni, kao i Varteks, s godinama samo sve bolji! Ovacije iz publike na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb može dobiti samo ovakav simpatičan maneken u odijelu koje mu vrhunski pristaje. #DosljedniKvaliteti

Objavljuje Varteks u Nedjelja, 3. veljače 2019.

Toni svoja životna iskustva rado dijeli, daje savjete o tjelovježbi, bontonu, kakvi bi muškarci trebali biti….  Ovih je dana rado viđen gost.

Savjeti dede Tonia! Kako započeti jutro! 01.02. #PETAK | Vježbaj p**** ti materina | gost večeri: Deda Toni

Objavljuje Ritz Club Zagreb u Četvrtak, 31. siječnja 2019.

Komentari