Video koji je rastopio tisuće srca! Dječak prvi put drži sestru i pjeva joj “What a Wonderful World”

52
Izvor: Screenshot Reddit

Videozapis dječaka koji pjeva tek rođenoj sestri rastopio je tisuće srca. Ne postoji ništa slično vezi koju dijele braća i sestre. Ipak, njihov prvi susret i prvi zajednički dani možda su među najunikatnijima! Razmislite samo o susretu dvaju čistih stvorenja. Iz dječje perspektive, svijet je zaista fascinantno mjesto!

Dijete uživa u životu, a da ga ne muče brige i odgovornosti koje život donosi kasnije u životu. Kao dijete još uvijek možete u sebi misliti: “Kakav divan svijet.”

Slatki video dječačića postao je viralan ne samo zbog osvježavajuće nevinosti već i dirljivog ponašanja prema novorođenoj sestri. U preslatkom videu koji će vas zasigurno podsjetiti da se na ovom svijetu još uvijek događaju nevjerojatne stvari, mladi dječak prvi put uzima svoju sestru u naručje i dobiva ideju da joj otpjeva pjesmu.  Video možete pogledati na OVOJ POVEZNICI.

Little boy holds his new born sister for the first time… 😍 from HumansBeingBros

Ovaj su klasik napisali Bob Thiele i George David Weiss, a izveo ju je Louis Armstrong 1967. godine. Ovaj mladić je brat na najbolji mogući način! Iako to nije velika verzija pjesme u koncertnoj dvorani, gledati dječaka kako gleda u malenu sestru svoju sestru i pjeva joj pjesmu, izuzetno je srdačno. Ljudi koji su komentirali video uvjereni su da se ona osvrće prema svom malom bratu i smiješi se.

“To se novorođenče SMIJEŠI. Ne možete me uvjeriti u suprotno”, kazala je jedna od osoba koja je komentirala. Nitko ne zna, no  ono što je sigurno, čini se da je njihova životna veza već stvorena. Ipak, ovaj dječak nije jedini stariji brat koji pjeva za brata i sestru i postaje viralan.

Žena po imenu Parker Rose podijelila je video koji otapa srce u kolovozu 2019. godine, prikazujući svog sina dok je svojoj sestri pjevao Beyonceinu “Djevojku smeđe kože”.

Iako će veze između braće i sestara imati svoja teška vremena, roditelji koji su snimili video, moći će svojoj djeci kasnije pokazati te dragocjene i ljubavne trenutke. To bi im moglo biti od velike pomoći u njihovim tinejdžerskim godinama! Video je uljepšao dan desecima tisuća ljudi, a mnogi od njih su i pustili suzu!

Izvor: EN Stories

Komentari