Veliki povratak Susan Boyle! Publiku je još jednom oduševila, ovoga puta ne samo glasom…

69

Sjećate se neugledne Susan Boyle kada je prije deset godina stala na pozornicu pred milijunsku publiku glazbenog showa ” Britain’s Got Talent”.
Mnogi ni u snu nisu očekivali ono što je uslijedilo.

Kada je krenula pjevati, Susan Boyle je zadivila publiku i žiri „ Britain’s Got Talent”, a ubrzo i cijeli svijet. Srušila je predrasude o neuglednoj „usidjelici“ koja sigurno nema pojma o pjevanju. Uz anđeoski glas Susan Boyle natjecatelji britanskog „supertalenta“ nisu imali šanse. Potvrdila je kako ljude nikada ne treba ocijeniti na prvu. Publiku je bacila u trans izvedbom pjesme “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Misérables (Jadnici).

Nakon senzacionalnog otkrića u „ Britain’s Got Talent” Susan Boyle još je neko vrijeme nastupala,  imala je nekoliko angažmana, snimila je album, no posljednjih se godina za nju nije čulo.

Ipak, Susan Boylejoš je jednom iznenadila. Gostujući u američkoj verziji „supertalenta“ ostavila je publiku bez daha.  Ovoga puta ne samo izvedbom pjesme “Wild Horses”, već i stasom. Danas  57-godišnja Susan izgleda sjajno, a otkrila je da je u međuvremenu pronašla i sreću u ljubavi.