Veliki horoskop za 2018.! Što mogu očekivati Rakovi, Lavovi i Djevice?

Djevice će vladati društvenom scenom, Lavovi postavljati temelje za trajne stvari, a Rakovi rješavati probleme kao od šale!

4234

Rak

2018. je otvorena knjiga za vas Rakovi. Imate pristup svemu što zvijezde mogu ponuditi. Bez obzira radi li se o poslu, obitelji, financijama, ljubavi ili bilo čemu drugom, naći će se planet koji će biti spreman pomoći.

Na Novu godinu, mjesec ostavlja Blizance i ulazi u Raka. Mjesec se također protivi odgovornom Saturnu. Uvijek ćete imati vještine i instinkte kako biste zadržali sve u ravnoteži i osigurali da će sve super funkcionirati.
Mjesečeva pomrčina u siječnju s mjesecom u Lavu mogla bi vas još više gurnuti u središte pažnje nego što biste željeli. Nema veze. Prihvatite to kao značajno iskustvo koje vam pokazuje kako bolje preuzeti inicijativu i djelovati s autoritetom.
Još jedna pomrčina mjeseca krajem srpnja ima mjesec u Vodenjaku. Za vas to znači jasniji pogled na svijet i uvid u velike probleme.

Lav

2018. se za vas razbacuje energijom, izazovima i mogućnostima apsolutno svake vrste. Gledate zlatnu godinu, Lavovi! Ono što postižete 2018. može biti trajno. Planirajte i nastavite mudro. Događaji u vašem životu imazi će puno značajniji domet i dalekosežnije posljedice.

Mjesečeva pomrčina u siječnju ima mjesec u Lavu, koji bi mogao dotaknuti emocionalna pitanja iz prošlosti. Pomrčina Mjeseca u srpnju ima sunce u Lavu. Osjećati ćete puno jaču emocionalnu stabilnost. Djelomična pomrčina Sunca u kolovozu mogla bi utjecati na vaš društveni ili profesionalni status.

Merkur je retrogradan u Lavu tijekom srpnja i kolovoza. Mars će također biti retrogradan u Vodenjaku. U ovom periodu ne forsirajte previše baš sve što vam padne na pamet, dobro promislite prije nego se upustite u neki novi pothvat na poslovnom ili osobnom planu i u cijelu ćete priču ući s značajnom prednošću.

Djevica

Djevice, 2018. je godina u kojoj vi ubacujete u petu brzinu! Intenzivna godina imati će svoje uspone i padove, a vi ćete se izvrsno nositi i s jednima i s drugima, iskorištavajući uspone i ublažavajući padove.
Vaš planet Merkur ima tri retrograda ove godine, sva tri u znaku vatre (Ovan u travnju, Lav u kolovozu, Strijelac u studenom). Nakon svakog retrogradnog Merkura, vi ćete se osjećati pasionirano o sebi i životu i slobodno moći samo sjesti i gledati kako stvari sjedaju na svoje mjesto.
Zemljani znakovi osnažuju i vas. Uran ulazi u Bika kako bi financije i senzualni užici ostali pouzdani i stabilni.
Saturn je retrogradan u Jarcu od travnja do početka rujna. Kasni kolovoz i početak rujna bit će za vas moćno razdoblje. Uzmite si vremena i ne činite nikakve pogreške u karijeri i društvenim životima.
I da, 2018. biti će društveno izuzetno aktivna godina. Uživajte u svemu!

Komentari