Veliki horoskop za 2018.! Kako će ju provesti Ovan, Bik i Blizanci?

2018. je stvorena za zabavu i fantastičan napredak. Budite hrabri i nemojte sumnjati u sebe!

4179

Vatreni Ovnovi, zemljani Bikovi i zračni Blizanci imati će prilično zanimljivu godinu :). Glavna riječ? Zabava Nastavak našeg velikog horoskopa za 2018.!

Ovan

Veselite se uspjehu, hvali i zadovoljstvu, Ovnovi! Skrasite se i radite neumoljivo prema ciljevima vezanima uz karijeru i samorazvoj. 2018. počinje vašim planetom Marsom povezanim s kraljevskim Jupiterom u Škorpionu. Pripremite se za vladanje!

Merkur je retrogradan u Ovnu od kraja ožujka do sredine travnja. Pogledajte se u zrcalu i razmislite koje male promjene mogu poboljšati vaš izgled, sliku o sebi ili samopouzdanje. Svatko može imati koristi od nekih poboljšanja. U ovoj godini vi Ovnovi izlazite kao bolji, svjetliji, jači.

Vaš planet Mars je retrogradan od kraja lipnja do kraja kolovoza. Život se neće usporiti. Marsov retro u Vodenjaku i Jarcu potiče vas da se izvrsno kontrolirate i napravite uspješne strategije i za poslovni i za društveni život.

Jači, pametniji, bolji… Vaš horoskop 2018 će vas voditi tamo gdje nikada niste bili!

Bik

Bikovi, vaša vladajuća planeta Venera jedna je od najboljih povezanih i najmoćnijih snaga na nebu ove godine.

Venera je snažnai na Novu godinu, i takvi ćete biti i vi. Nakon što se upravo povezala s pragmatičnim Saturnom u Jarcu, Venera se sada povezuje sa sunce. Vaši ciljevi i težnje neće biti odbijeni. Neka vas u ostvarenju ciljevi vodi samo jedna misao – mislite veliko i plemenito. Nemojte se ustručavati napraviti veliku promjenu ili malo prodrmati status quo ako je potrebno. Okružite se lijepim mislima u lijepom društvu, nemojte raditi previše kompromisa i nemojte si dopustiti da vas netko požuruje. Majka priroda je definitivno na vašoj strani ove godine.

Imati ćete obilje uspjeha i u materijalnom svijetu. Dobro pogledajte svijet koji ste izgradili oko sebe. Zadržite ono što dobro funkcionira i što vam se najviše sviđa. Biti ćete konstruktivniji i na prvom mjestu osjećati se ugodno u svojoj koži.

Blizanci

Dobrodošli u živahnu i lijepu 2018. Blizanci! Imat ćete priliku povezati se s više ljudi i uključiti se u više novih situacija kao nikada prije.
Ovo je također godina za početak novih projekata i početak istraživanja novih puteva u životu. Dan prije ulaska Sunca u Blizance, Venera ulazi u šarmantan, popularni Rak. Mars je upravo ušao u Vodenjaka, poznatog po dubokoumnom promišljanju a Uran je upravo ušao u metodističkog, materijalističkog Bika. Očekujte da vam 2018. donese poboljšanja i neke zanimljive promjene smjera u društvenom životu i karijeri. Mogli bi se sasvim nenadano naći u posve novom svijetu dok će istovremeno vaš ljubavni život biti izuzetno bitan, neće usporavati niti gubiti fokus.
Sva tri retrogradna Merkura ove godine pojavljuju se u znakovima vatre. Život će vam generalno malo usporiti. Malo se manje eksponirajte u proljeće i vodite računa da se ponašate što je profinjenije moguće. Tijekom ljeta igrajte na sigurno i uživajte u zabavi koje neće nedostajati. U jesen ćete imati priliku iz svega što će se do tada dogoditi izvući bitne lekcije – sve naučeno moći ćete odmah primjeniti.

Sutra nas čekaju Rak, Lav i Djevica! Čitamo se!

Komentari