Veliki horoskop za 2018.! Idućih par dana družimo se s zodijakom!

Krećemo s jednom generalnom godišnjom prognozom, a zatim ćemo svaki dan vidjeti što godina donosi za pojedine zodijačke znakove. Uživajte u čitanju!

6290

Iako bi znati sve što će nam se dogoditi u idućih 12 mjeseci bilo malo pretjerano i vjerojatno dosadno, neke smjernice su uvijek dobrodošle. Idućih nekoliko dana družiti ćemo se sa zodijakom i onime  što nam iduća godina donosi po pitanju horoskopa. Krećemo s jednom generalnom godišnjom prognozom, a zatim ćemo svaki dan vidjeti što godina donosi za pojedine zodijačke znakove. Uživajte u čitanju!

Nova nam Godina 2018. apsolutno pršti energijom. Možda postoji i neka anksioznost – uvijek postoji – ali to je samo popratni dio te malo pretjerane energije. Više usredotočenosti i boljeg osjećaja smjera je sve što trebate kako bi pravilno iskoristili tu spektakularnu energiju.

Godina se otvara snažnim konjukcijom Marsa i  Jupitera u Škorpionu – koji kako znamo ne trpi gluposti. Upravo ta situacija gura vas do mjesta gdje želite biti u životu. Ona također donosi snažnu injekciju energije koja pumpa dugoročne planove o  karijeri i obitelji. Sunce, Venera i Pluton grupirani u pragmatičnomi Jarcu će vas pritom zadržati prizemljenima  i na pravom putu. Snažni šarm i bolje snalaženje u društvenim interakcijama snažni su dodaci popisu vještina koje će se razvijati u 2018.

Jaka društvena savjest pomaže vama i svima oko vas. Što god učinite za druge, vratit će vam se samo u nekom drugom, a možda i velikodušnijem obliku. To je, međutim, sekundarno. Vaša namjera da činite dobro donijeti će vam karmičke bodove, a nikada ne znate kada će to biti korisno. S lunarnim čvorištima u Lavu i Vodenjaku, uživat ćete u svemu što radite još i više, bez obzira zašto ili za koga to učinite.

Godina 2018. je stvorena za zabavu i fantastičan napredak. Budite hrabri i nemojte sumnjati u sebe!

Vatreni znakovi

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) biti će pametni i kreativni tijekom cijele godine. Godina počinje s Uranom u Ovnu i Merkurom u Strijelcu. Sva tri retrogradna Merkura se događaju u vatrenim znakovima (Ovan u ožujku, Lav u srpnju i kolovozu, a Strijelac i Škorpion u studenom i prosincu), tako da su šanse za površnost i malo opušteniji pristup ljudima i stvarima jako male. U studenom, Jupiter ulazi u Strijelca i podiže sreću za sve, posebno znakove vatre. Mjesečev sjeverni čvor u Lavu daje karmični dodir svemu što činite, pa budite pažljivi i poštujte svoje vrijeme. Vrijedno je.

Zemljani znakovi

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) dobro su usidreni s Plutonom u srcu Jarca. Sunce i Venera u Jarcu daju vam dodatni autoritet u karijeri i javnim područjima. Ovdje se javljaju prilike za ogroman napredak. Mars je retrogradan od ožujka do srpnja, počinje u Vodenjaku i završava u Jarcu. Možete preispitati neke postupke, ali do kraja ćete biti dobro organizirani i spremni krenuti naprijed. Saturn je doma u ranom Jarcu tijekom cijele godine. Nagle odluke ili društvene pogreške trebale bi biti rijetke i neznatne. Praktično iskorištavanje svakog dana biti će glavna karakteristika godine.

Zračni znakovi

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) imaju najveću prednost u novoj godini s Mjesecom u Blizancima. Bit ćete potpuno uključeni i uključeni u brojne teme, grupe i rad s nadahnutim pojedincima. Sunčeva pomrčina u Vodenjaku u veljači osnažuje vaše pojavljivanje u javnosti. Mjesečeva pomrčina u srpnju (s punim mjesecom Vodenjaka) na višu razinu diže vaše emocionalne odnose. Mjesečev južni čvor u Aquariusu omogućuje vam privlačenje uspješnih navika iz prošlosti. U studenom, Venera zaključuje svoje retrogradno razdoblje, stoga očekujte napredak u ljubavi koja se činila malo učmalom.

Vodeni znakovi

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) održavaju visoke ideale s Neptunom koji sjedi u Ribama. Snažan spoj Marsa i Jupitera u Škorpionu uvodi  nas u 2018. godinu i osigurava da su ti visoki ideali vodenih znakova ostvarivi i vrijedni borbe. U listopadu, Venera se pretvara u retrogradni Škorpion i malo stišava dotada prilično snažne emocije.  Vaša poznata intuicija i perceptivnost bit će glas razuma tijekom cijele godine.

U numerologiji, 2018. je veliki broj dva. To je više od izazova ili sukoba. To je također kreacija materijalne stvarnosti.  Da biste stigli bilo gdje, morate proći kroz raskrižje. Budite neustrašivi, pragmatični i pametni. Godina vam daje sve te kvalitete u izobilju, plus još neke dodatne!

Komentari