U Rijeku u utorak dolazi Pernar – Školarcima će dijeliti 100 eura

151
pernar
Izvor: Screenshot Instagram

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar na društvenim mrežama najavio je da u utorak dolazi u Rijeku. Naime, u svojoj objavi najavio je da će ispred Elektroindustrijskom i obrtničkom školom dijeliti 100 eura onome tko napravi 100 sklekova.

Pernaru nije prvi puta da obilazi škole i “nagrađuje” učenike, a PU zagrebačka nedavno je molila ravnatelje i učitelje da im dojave ako se Pernar pojavi pred njihovom školom.

Ivan Pernar već neko vrijeme obilazi škole u regiji, drži govore u kojima ističe svoje kontroverzne stavove oko stranih radnika, novinara, kolega političara, homoseksualce i sl. Iako Pernara mnogi percipiraju kao zabavljača, njegov pokušaj približavanja Z generaciji na ovakav način mnogi kritiziraju i smatraju opasnim zbog širenja brojnih dezinformacija te opasnih ideja.

Na njegovu objavu ubrzo su se pojavili brojni komentari:

“Čak i cure mogu osvojit ako naprave 50 sklekova. Jel’ mogu ja doć’ u međusmjenu? Nisam nešto sa sklekovima, al moze čučnjevi?”

“Nikad lakša para.”

“Ima li ta škola ravnatelja?”

“Ima li dozvolu od roditelja maloljetnika? Šta će sa tih 100 sklekova? Neka da novac ako ima viška potrebitima- ovo mi pari… bolje da ne kažem.”

“Čovjek od skoro 40 godina, ide po školama, priča bajke klincima, glumi klauna i to mu je dozvoljeno…”

Snimka zaslona 2024-01-15 133352
Izvor: Screenshot Instagram

 

 

Komentari