U kojoj TV seriji najviše crpimo inspiraciju za frizuru?

25

Od ikonske frizure Rachel do divljih valova Carrie Bradshaw, TV frizure nesumnjivo su otvorile put nekim od najupečatljivijih trendova frizure u pop kulturi danas.

Što se tiče potrage za inspiracijom za frizure i stilove, televizija je mjesto iz kojeg crpimo trendove, a mnogi od nas za savjet obraćaju se Pinterestu.

To je zaintrigiralo stručnjake za njegu kose na LongevitaHairTransplant.com kako bi otkrili koja TV serija najviše nadahnjuje trendove frizure. Sakupili su popis najpoznatijih TV frizura i pretražili Pinterest podatke kako bi vidjeli koja serija ima najviše posjećenosti.

Najpoznatija TV kosa
LongevitaHairTransplant.com može otkriti TV seriju koja nas najviše nadahnjuje svojim #HairGoals, a to je Game of Thrones. Serija se može pohvaliti s ukupno 30.604 pinova i boardova Pinterestu.

Dom zmajeva i svih čarobnih stvari ima samo 30.263 igle povezane s pinova i 341 boardova, a ikonične pletenice kraljice Daenerys pružaju nam ultimativnu zavist kada pogledamo njezinu kosu.

Na drugom mjestu je Gossip Girl. Zgodne trake za glavu Blair Waldorf i preslatke zlatne lokne Serene Van DerWoodsen pomogle su seriji da spoji 12.657 pinova i boardova.

Treće mjesto zauzima Sex and the City, s dinamičnom četvorkom koju čine Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte koja se kreću kroz ljubav, seks i New York. Jasno su nas nadahnule svojom kosom jer se serija može pohvaliti s ukupno 4.522 pinova i boardova.

Na četvrtom je mjestu privatnih detektiva koja je obučavana u policijskoj akademiji Charlie’s Angels. Njezina klasično natapirana kosa iz 70-ih okupila je 3.817 pinova i boardova.

Peto mjesto zauzima britanska kriminalistička drama Peaky Blinders. Klasični rez Thomas Shelby vidio je samo 304 Pinterest boardova, a ukupno 2.476 pinovima.

Na šestom je mjestu Bewitched s ukupno 1.022 boardova i pinova, na sedmom je Bridgerton s 468, a na osmom The Last Kingdom s 343.

Deveto mjesto zauzima Queen’s Gambit sa 252, a prvih 10 zaokružuju Vikings, s ukupno 216 pinova i boardova.

Ostale serije slijede:
Friends (147 kombiniranih boardova i pinova)
The Fresh Prince of Bel Air (36 kombiniranih boardova i pinova)
Saved by the Bell (29 kombiniranih boardova i pinova)
Desperate Housewives (7kombiniranih boardovi i pinova)

Komentari