U javnost izašla žena koja tvrdi da je jedan član kraljevske obitelji bio umiješan u Epsteinov slučaj

14

Američki milijarder Jeffrey Epstein optužen za seksualno iskorištavanje i trgovanje maloljetnicama za sobom je povukao i svoje bliske prijatelje, od kojih je i jedan član kraljevske obitelji.

U vezu s Epsteinovim optužbama dovode se i poznati ljudi s kojima je bio u bliskom odnosu – Bill Clinton, Donald Trump, Woody Allen te princ Andrew, sin kraljice Elizabete i brat princa Charlesa.

Njihova upletenost u slučaj s Epsteinom ne može se sa sigurnošću potvrditi, no sada se oglasila Virginia Roberts Guiffre, žena koja tvrdi da je bila prisiljena na spolni odnos s princem Andrewom kad joj je bilo 17 godina.

Virginia tvrdi da je na nalog Ghislaine Maxwell, kći pokojnog medijskog tajkuna Roberta Maxwella, trebala zadovoljiti princa Andrewa. Tvrdi da joj je Maxwell rekla: “Želim da mu radiš ono što radiš i Epsteinu.”

Navela je da je nakon toga još dva puta trebala spavati s princem, dok se oglasila i Johanna Sjoberg koja tvrdi da joj je princ Andrew dirao grudi u Epsteinovom stanu te iste 2001. godine.

Princ Andrew opovrgnuo je sve tvrdnje o svojoj upletenosti u iskorištavanje maloljetnica. S Epsteinom je posljednji put viđen 2010. godine u njujorškom Central Parku nakon Epsteinovog izlaska iz zatvora.

 

Komentari