Traže se strastveni mesojedi! Tvrtka za vegansku hranu nudi mesojedu 68 000 američkih dolara da postane vegan na 3 mjeseca

31

Popularna usluga pretplate na biljni obrok nudi ‘najvećem mesojedu u Velikoj Britaniji’ šansu da bude vegan na tri mjeseca i da zaradi 50.000 funti (68.000 američkih dolara). Vibrant Vegan nedavno je objavio da je u potrazi za tvrdokornim mesojedom koji je spreman iskusiti isključivo veganski način života barem tri mjeseca. Odabrana osoba morat će potpisati ugovor, obvezujući se da neće konzumirati hranu životinjskog porijekla tijekom tromjesečnog ispitivanja, dok će istovremeno poticati druge da prijeđu na veganstvo na društvenim mrežama. Ako se prijavljeni pridržavaju ugovora, zaradit će 50.000 funti.

„Kako odlazimo u Novu godinu, mi u Vibrant Veganu želimo pokazati ne samo zdravstvene i ekološke koristi od veganstva o kojima toliko slušamo, već i naglasiti da u veganskoj hrani mogu, i trebaju, uživati svi – čak i najveći ljubitelj mesa u Velikoj Britaniji”, rekao je Ian Burke-Hamilton, osnivač tvrtke Vibrant Vegan. Ideja da se mesojeda pozove kao veganski znatiželjni koordinator tvrtke inspirirana je istraživanjem od 15 000 ljudi koji jedu meso, u kojem je 34% ispitanika priznalo da je “veganski znatiželjno”.

„Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo unajmiti našeg prvog veganskog znatiželjnog koordinatora i gledati ga kako dijeli svoje putovanje s ljudima koji vole dobru hranu i zainteresirani su za veganski način života, ali možda osjećaju da je to prevelika obveza ili jednostavno nisu sigurni kako započeti“, najavio je Vibrant Vegan. Sigurno je teško doživotnom mesojedu prebaciti se na vegansku prehranu, tako da će tvrtka odabranom “koordinatoru” ne samo platiti izdašnu plaću, već će im pružiti i neograničene veganske obroke te nutricioniste koji će se pobrinuti da dobivaju sve hranjive sastojke potrebne iz nove prehrane.

Na kraju tri mjeseca, ako odabrani vegan znatiželjni koordinator poštuje ugovor, bit će upitan želi li ostati vegan do kraja 2021. Ako je odgovor “da”, Vibrant Vegan će im dostaviti 100 000 GBP ( 136,00 USD) u obliku veganskih obroka koji će im trajati ‘cijeli život’, pod uvjetom da dokažu svoj dokaz objavama na društvenim mrežama i dnevnikom hrane.

Vegan znatiželjni koordinator bit će objavljen 25. siječnja, a njihovo tromjesečno vegansko putovanje započet će 1. veljače. Zainteresirani mesojedi mogu se prijaviti ovdje.

Izvor: Oddity Central

Komentari