Top 10 slavnih osoba koje najbolje nose Barbiecore. A Barbiecore prisutan je i u Rijeci

233

Ovaj tjedan film Barbie Grete Gerwig zaludio je internet. Budući da je Barbiecore već ključni modni trend 2023., slavne osobe također žele ostaviti svoj pečat krojevima nadahnutim Barbie.

Ali tko radi Barbiecore kako treba? Stručnjaci za modnu industriju pri JOOR-u analizirali su Barbiecore lookove slavnih osoba s najviše pinova na Pinterestu kako bi otkrili čiji su najpopularniji u svijetu.

A Barbiemania prisutna je i u Hrvatskoj, odnosno u Rijeci. Naime, u produkciji agencije za integrirane komunikacije Libra kreiran je TikTok video za Ghetaldus Rijeka koji možete pogledati OVDJE.

Top 10 slavnih osoba s najistaknutijom Barbiecore estetikom

#

Slavna osoba

Broj pinnova

1

Margot Robbie

477

2

Zendaya

298

3

Ariana Grande

238

4

Gigi Hadid

203

5

Anne Hathaway 

171

= 6

Dua Lipa

109

= 6

Lizzo

109

8

Vanessa Hudgens

46

9

Florence Pugh 

45

10

Kacey Musgraves

34

Margot Robbie zauzima prvo mjesto s 477 pinnova na Pinterestu – ona kruni Barbiecore estetiku kao najtraženiju. Ne samo da je njezina Barbie garderoba na setu izazvala našu stilsku zavist, već je nedavna Barbie globalna turneja za novinare pokazala da Margot odaje počast nizu različitih ikoničnih izgleda Barbie lutke; od Pink and Fabulous iz 2015. do izdanja Day to Night iz 1985. Margot je dobro i istinski razumjela zadatak.

Na drugom mjestu je Zendaya, sa svojom Barbiecore estetikom koja broji 298 pinnova na Pinterestu. Zaista ne postoji ništa što Zendaya ne može izvesti, a prije manje od godinu dana Zendaya je zaludjela internet kada je kanalizirala ultimativni Barbiecore u Valentino ružičastoj boji od glave do pete.

Odmah iza nje je naša glazbena pop princeza Ariana Grande na trećem mjestu, koja je skupila 238 pinnova za svoju garderobu inspiriranu Barbiecoreom. Od street stylea preko pozornice do snimanja glazbenog videa, Ariana se ne srami dodati dašak Barbiecorea svakom kroju.

Na četvrtom je supermodel Gigi Hadid s 203 pinna svoje Barbiecore estetike. Gigi, koja zna o čemu govori kada je u pitanju moda, može stručno složiti Barbiecore izgled na najotmjeniji način, od trostruke neonske ružičaste do žvakaća ružičaste boje s kašmirom.

Na petom mjestu je Anne Hathaway sa 171 pinnom na Pinterestu za svoj Barbiecore stil. Anneina stilska evolucija tijekom godina dovela je do njezinih sportskih dvostrukih traperica i majica bez rukava na crvenim tepisima početkom 2000-ih do osvjetljavanja pulsirajućih trendova kao što je Barbiecore, kada je zapanjila u žarko ružičastoj šljokičastoj mini haljini Valentino prošle godine.

 

Komentari