Tko želi biti barmen?

261

Udruga konobara i barmena Hrvatske osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra, kako u našem gradu, tako i u državi pa i šire. Udruga organizira tečajeve za edukaciju koktela u classic i fl air stilu. Educirali su preko 200 barmena prema programu tečaja koji zadovoljava kriterije stranih organizacija te su i ambasadori za WFA (svjetska organizacija za barmene).

Sljedeći termin škole barmena rezerviran je za 26. rujan 2011. Ukoliko ste oduvijek bili zaljubljenici u atraktivne koktele, akrobacije, flair i ugostiteljstvo općenito, otvorite si vrata u novi zanimljiv svijet te već sljedeću sezonu provedite na jednoj od atraktivnih destinacija duž naše obale. Prijave su u tijeku, mjesta ima još malo, ne dozvolite da netko drugi bude na Vašoj poziciji. Završenom školom dobivate diplomu te ono najvažnije – znanje i kako ga primijeniti. Škola Vam otvara nove vidike te pruža znanja o teoriji, classic style izradi koktela, free style izradi, odnosno atraktivnom točenju pića te praksu kako bi se pripremili na stvarne uvjete rada u baru. Škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju.

Osnovna zadaća škole je educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova. Kvalitetan barmen kojeg škola stvori, odraz je napornog rada i sposobnosti njihovih učitelja. Time postižu stvaranje novih kvalitetnih generacija barmena koji onda pak stvaraju turističku sliku naše države. Kroz 8 godina djelovanja, ostvarili su stručnu suradnju s pojedincima i sličnim udrugama, trgovačkim društvima u RH i inozemstvu, ugostiteljskim i turističkim odredištima te pomogli zapošljavanju odgovarajućeg stručnog kadra.

Svakodnevne vijesti, novosti te aktualna događanja povezana s Udrugom možete pratiti na njihovoj službenoj stranici www.barmen.hr – dovoljan je samo jedan klik i avantura može početi.

A kako je bilo na Bols Junior barmen cupu 2011.

OSTVARITE GODIŠNJU ČLANARINU
Isprintajte ovaj članak, predočite ga u Udruzi konobara i barmena prilikom UPISA u Školu barmena ostvarujete besplatnu članarinu u vrijednosti od 250,00 kn. Akcija je iskoristiva do 31.12.2011., a kupon nije unovčiv.

Komentari