TikTokerica otkrila genijalan trik s kojim odmah zna je li suprug obavio kućanske poslove

139

Jedna je žena na svom TikTok računu @chrissy.j.xx s pratiteljima podijelila kako zna je li joj suprug čistio po kući kako je i obećao, a za njen su maštoviti način neki muškarci na TikToku zaključili da je uvredljiv.

Korisnica Chrissy J objasnila je da je ‘tata obećao da očistiti kuću dok ona izvede djecu van’, a da se uvjeri da posao stvarno i obavio, po kući je na nekoliko mjesta prosula ljubičaste šljokice.

“Samo da budem sigurna, ipak je Xbox bio uključen kad sam otišla…” – rekla je u videu u kojem šljokice stavlja ispod svijećnjaka, difuzora i bočice multivitamina.

“Ja bi se osobno uvrijedio kad bi me žena ovako provjeravala”– napisao je jedan korisnik i dodao da možda ‘jadan suprug baš te stvari neće ni pomaknuti’. “Zašto mu radije ne kažete točno što želite da očisti?” – pitao je drugi, no bilo je i onih koji razmišljaju poput nje. “Većinu muškaraca treba provjeravati, a ne govoriti im kako cijenimo što su to uopće napravili!” – napisala je jedna žena i dodala da njenom suprugu treba tjedan dana samo da opere suđe. “Žalite ga kao da ga je čekao veliki nered, možda žena ima dobar razlog zašto misli da on neće čistiti, a reći će da je” – napisala je druga i složila se da se ‘mnogim muškarcima ne može puno toga povjeriti, pa čak ni jednostavni zadaci poput čišćenja’…

L.B.

Komentari