Tijekom oluje Imelde 21-godišnjak ostao jedini zaposlenik u hotelu s 90 gostiju, prozvali ga herojem

19

Tropska oluja Imelda potopila je veliki dio Texasa i Luisiane s preko 1 100 mm kiše. Zarobljeni u poplavi našli su se i gosti hotela u Beaumontu, no u vrijeme kad je oluja počela jačati, u hotelu se nalazio samo jedan djelatnik hotela.

21-godišnji Satchel Smith nije ni slutio da će mu to biti najduža smjena ikad, koja će trajati 32 sata. Mladi je Smith tako preuzeo sav posao u hotelu: javljao se na telefone, čistio sobe, posluživao obroke iako nikad nije radio u kuhinji. Brinuo se sam o 90 gostiju.

“Satchel je bio ovdje cijelu noć. Njegovi kolege nisu mogli na posao pa je on ostao. Odgovarao je na pozive, kao i na svako naše pitanje, brinuo se da imamo dovoljno kave i čaja i servirao nam doručak. Podnio je tu situaciju s velikodušnošću, ljubaznošću i velikim osmjehom na licu”, podijelio je jedna gošća na Facebooku.

Meet Satchel. He is the only employee here at Homewood Suites in Beaumont. The access road is underwater and I10 is shut…

Objavljuje Angela K ChandlerČetvrtak, 19. rujna 2019.

“Gosti su mi pomagali, bili smo kao jedna velika obitelj”, rekao je Satchel. Gosti su mu pomogli pripremiti večeru, a za tu priliku bila je dovoljna tjestenina s mesom. Satchel je rekao da se iznenadio kako je ukusno čak ispalo, iako se smatra lošim kuharom.

Nakon 32 sata njegova obitelj konačno je uspjela doći po njega jer je njegov auto bio pod vodom. Sreća u nesreći je ta što njegov dom gdje živi s obitelji nije poplavljen.

“Sve se događa s razlogom”, rekao je.

Komentari