Teklić i Blink na Korzu

176

Na riječkom Korzu, kako to obično i bude svakih mjesec i pol, ovaj tjedan, team Teklić hostesa uveseljavao je prolaznike sa primjerkom najpozitivnijeg časopisa u gradu (ma kakvom gradu, na svijetu ).

Tako je, stigao je novi, ljetni, sunčani broj Teklića. A sa naslovnice novog broja prlaznike je promatralo jedno prekrasno plavo oko. Zašto? Zato jer smo u novom izdanju predstavili Blink® contacts i Blink® intensiv umjetne suze, za sve one Teklićeve čitatelje koji nose leće.

Ove korisne kapljice osiguravaju vlažnost oka, stabiliziraju suzni film te pomažu u zacjeljivanju manjih površinskih ozljeda na rožnici oka. Sadrže prirodni fotosenzibilni konzervans koji se prilikom kapanja razgradi pod utjecajem svjetlosti, tako da nema kontakta s okom i lećom. Vrlo su učinkovite, a istodobno blage za oko, pa se prema potrebi mogu kapati i nekoliko puta na dan.


Uz Teklić, naše su vrijedne hostese “lovile” sve one koji nose leće i darivale ih višenamjenskom otopinom za čišćenje i čuvanje leća, Complete RevitaLens MPSD, poklonom sponzora Oktal Pharme.
Unatoč vrućini i jakom suncu, Teklić je planuo kao i obično, a s njim i otopine za leće!


Do slijedećeg broja u rujnu, uz fotke sa Korza, želimo vam ugodno ljeto!

 

Komentari