Tajna koja se dugo skrivala u kraljevskoj obitelji

571

Princ Harry, Vojvoda od Sussexa,  poznat je po svojim problemima u prošlosti koji su ga profirilali u javnosti kao vrlo problematično dijete kraljevske obitelji. Svi problemi započeli su nakon smrti njegove majke, princeze Diane.

Dvadeset godina borbe sa smrti nisu bile dovoljne kako bi prebolio najbližu osobu iz svog djetinjstva, a onda se dogodio preokret. Unatoč pomanjkanju duhovne snage uspio je isključiti emocije i počeo je živjeti normalnim životom.

U nedavnom intervjuu princ Harry odlučio je progovoriti o svim problemima i što je važnije kako ih se uspio riješiti i nastaviti živjeti život punim plućima, posvećujući sve više vremena humanitarnom radu.

Izjavio je kako je glavni korak koji ga je uspio izvući iz svakodnevne depresije upravo stručno savjetovanje za koje ga je priznaje, od samog početka nagovarao stariji brat, princ William.

Za razgovor sa stručnjakom za psihičke probleme i mentalno zdravlje općenito, trebala je velika hrabrost, ali sada shvaća kako je smrt imala ozbiljan utjecaj na njegov profesionalni i privatni život. Danas se osjeća bolje nego ikad prije, a glavni razlog tomu je svladavanje otpora i pronalazak podrške u stručnoj pomoći.

Princ Harry sada je napokon sretan i zadovoljan svojim životom i brakom te se raduje prinovi u kraljevskoj obitelji, koja se očekuje na proljeće 2019. godine.

Komentari