U uređenom ambijentu, ugodnom dočeku i opuštajućoj atmosferi, u petak 14.listopada s početkom u 20.00 sati, u prostoru Thalassotherapia Opatija, svečano je otvoren „Centar za estetsku kirurgiju“.

U koraku sa novim i suvremenim trendovima, kao i željom za unaprjeđenjem stručnih djelatnosti i proširenjem postojećih, otvaranje centra za estetsku kirurgiju pod vodstvom dr. Nino Vidas, osigurati će svim korisnicima primjenu suvremenih estetskih zahvata u okvirima vrhunskog medicinskog standarda.

Estetska kirurgija odlično se uklopila u priču Thalassotherapie Opatija kao savršene destinacije zdravlja, ljepote i wellnessa te se time obogatila ponuda zdravstvenog turizma Kvarnera.

Na svečanosti su prisustvovali župan Zlatko Komadina, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, predstavnici Sveučilišta kao i ravnatelji zdravstvenih ustanova. Među ostalim brojnim uzvanicima, bile su prisutne osobe s estrade, politike, gospodarstva poput Jacquesa Hodueka i prof. dr. sc. Pero Lučin, dok je za vođenje programa bio zadužen Boris Kosmač.

Uz prigodni domjenak, za ugodnu atmosferu pobrinuo se glazbeni trio koji su činili Martina Majerle, Mario Šimunović i Lino Grim te članice plesne grupe ”Flame”.