Spavaš li mirno, Majo Šuput?

66

Titulu kraljice svadbi s ponosom nosi pjevačica Maja Šuput, no čini se kako joj tu titulu lagano preuzimaju Garavi, dečki koji se za potrebe svadbi čak i preruše u popularnu pjevačicu.

Naime, Garavi su svojem pjevaču Silviju nabavili plavu periku pa tako dok izvode pjesme popularne pjevačice – to rade glasom i stasom, baš kao i Maja. 

Kraljevi svadbi, kako ih u Slavoniji od milja zovu, često izvode Majine pjesme, a kako bi vjenčanje bilo još veselije dečki su se potrudili da naprave pravi show program.

Dokaz tome je i video koji su objavili na društvenim mrežama i svima pokazali kako ”slavonska Maja” jednako dobro razvaljuje na pozornici kao i ona prava.

Maja Šuput više neće mirno spavati! Slavonska Šuputica nova je plavuša koja će poharati glazbenu scenu!!! Koja vam je bolja, zagrebačka ili slavonska Maja? 🤣😂🤣😂

Objavljuje Garavi u Nedjelja, 14. srpnja 2019.

 

Garavi su već publiku osvojili svojim bećarcima, zabavnim videima, dobrim pjesmama, ali sada će, čini se, publiku dodatno osvojiti i svojim prerušavanjem u popularnu pjevačicu koju inače cijene i rado izvode njezine pjesme.

Video ”slavonske Maje” brzinom munje se dijeli društvenim mrežama, a interes da dečki nastupe na nekoj od idućih svadbi svakim danom je sve veći. 

Komentari